Yleisurheilukoulun ensimmäiset seurakisat torstaina 9.6.
YleisurheiluJulkaistu: 07.06.2022 15.55

Yleisurheilukoulun ensimmäiset seurakisat torstaina 9.6.

KUVA: Pekka Takamaa

Yleisurheilukoulun ensimmäiset seurakisat torstaina 9.6.

TULOKSET: tästä

Yleisurheilukoulun harjoituksissa on luvassa urheilukoulun ensimmäiset seurakisat torstaina 9.6. Seurakisat toteutetaan normaaliin harjoitusaikaan, eli kaikilla ryhmillä klo 17.30-19.00 (paitsi 12-14v tytöt normaalisti jo klo 17 alkaen). Seurakisat ovat osa urheilukoulun harjoitustoimintaa, ja siellä lapset pääsevät harjoittelemaan kilpailujen käytäntöjä oman tutun ryhmän ja ohjaajan kanssa. Kilpailut ovat epäviralliset, ja vaikka tulokset tulevat näkyviin, ei lapsia aseteta paremmuusjärjestykseen. Kaikki osallistujat palkitaan harjoituksen päätteeksi.

Torstain 9.6. seurakilpailuissa mukana ovat kaikki ryhmät 8-vuotiaista ylöspäin. Seurakisojen lajit, hieman tarkempaa tietoa seurakisoista sekä kesän tulevat seurakilpailut näet täältä. Tulokset kaikista seurakilpailuista tulevat puolestaan tänne noin vuorokauden sisällä kilpailun jälkeen.

Toimitsijoina seurakilpailuissa toimivat urheilukoulun omat ohjaajat, jaostolaiset sekä urheilukoululaisten vanhemmat, joita ilman seurakilpailuita ei voitaisi järjestää. Mikäli pystyisit olemaan toimitsijana näissä seurakilpailuissa, otathan yhteyttä Inka-Mariaan 040 355 6362. Toimitsijana sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen, vaan yksinkertaisiin tehtäviin opastetaan paikan päällä torstaina.

Vuoden monipuolisin junnu -kisa starttaa seurakisoista

Seurakisoista starttaa myös vuoden monipuolisin juniori -kilpailu, joka on ilmainen monipuoliseen urheiluun ja kilpailuun kannustava kisa 8-13 -vuotiaille Virkiän yleisurheilukoululaisille. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan kisaan mukaan pääsee täyttämällä kisaruudukkoa seurakisoissa tai virallisissa kisoissa kokeilluista lajeista ja palauttamalla ruudukon viimeisten seurakisojen jälkeen omalle ohjaajalle tai seuratyöntekijöille. Eniten merkintöjä saanut palkitaan Vuoden monipuolisinpana junnuna, ja lisäksi kaikki vähintään 10 merkintää passiin keränneet saavat Monipuolisen nuoren urheilijan diplomin.

Kisapassi ja tarkemmat ohjeet ja säännöt kisasivulta täältä.