VUODEN MONIPUOLISIN JUNNU 2022

Vuoden monipuolisin junnu -kisa järjestetään nyt jo kolmatta kertaa! Kilpailu on tarkoitettu 8-13-vuotiaille Virkiän yleisurheilukoululaisille. Osallistuminen on helppoa eikä maksa mitään, täytä vain taulukko alla olevien ohjeiden mukaisesti ja palauta se 12.8.2021.

Säännöt

Kisassa saat kerättyä pisteitä alla olevaan pistetaulukkoon seurakilpailuista sekä virallisista kilpailuista 1.5.-12.8.2021. Kun kilpailet ruudussa lukevassa lajissa tai teet ruudussa lukevan asian, merkitse se taulukkoon. Palauta täytetty taulukko Nellalle, Inka-Marialle tai omalle ohjaajallesi viimeistään viimeisten seurakisojen jälkeen 12.8., jos haluat osallistua kilpailuun! Taulukon voi palauttaa myös sähköisesti esimerkiksi valokuvana nella.tuuri@gmail.com tai 040-801 4061.

Eniten rasteja kerännyt nuori voittaa Vuoden monipuolinen junnu -kilpailun ja hänet palkitaan! Tasatilanteessa ratkaisee virallisissa kilpailuissa suoritettujen tehtävien määrä, joka tarkistetaan tulosrekisteri Tilastopajasta. Lisäksi kaikki vähintään 10 merkintää saaneet nuoret saavat Monipuolinen nuori urheilija -diplomin.

Kisataulukon saat omalta ohjaajaltasi, huoltajan sähköpostista tai vaikkapa tästä.

Vuoden monipuolisin junnu.pdf

KUVA: Pekka Takamaa