YLEISURHEILUJAOSTON KOKOUS 12.1.2022 ALANURMON KOULULLA

Kokous alkoi klo 18.15 ja päättyi klo 20.45.

Paikalla Marko Kivimäki, Riitta Veikkola, Unnukka Heinäheimo, Pasi Louko, Anniina Alakarhu, etänä Hannu Tuuri ja Maria Välimäki (20.08-20.45). Poissa Tapio Korjus ja Niko Suokko.

  • Keskusteltiin ajankohtaisista asioista sivuten valmennusta, valmennusryhmiä, avustuksia ja yhteistyötä muiden lajien kanssa.
  • Koronarajoitusten suhteen ollaan kuulolla AVI:n ohjeistuksien suuntaan ja toimitaan kulloisenkin tilanteen mukaan. Turvallisuussuunnitelma harjoituksien järjestämiseksi on tehty ja tiedotettu. Hallikilpailujen järjestämisessä noudatetaan AVI:n päätöksiä asiasta.
  • Taloustilannetta hahmoteltiin ja todettiin joitakin harjoitusmaksuja olevan vielä maksamatta. Kokonaisuutena tilanne kuitenkin vuodenaikaan nähden hyvä.
  • Valmennustukiin päätettiin tehdä edelleen pieni tasokorotus, josta informoidaan tuen saajia. Keskusteltiin valmennustukien perusteiden muokkaamisesta enemmän tuloksen kuin saavutuksen suuntaan. Tähän palataan tulevissa kokouksissa.
  • Jaoston kokoonpano 2022:

- Puheenjohtaja Marko Kivimäki

- Sihteeri Riitta Veikkola

- Varapuheenjohtaja ja kilpailupäällikkö Hannu Tuuri

- Valmennuspäällikkö Pasi Louko

- Nuorisovalmennuspäälliköt Anniina Alakarhu ja Hannu Tuuri

- Juniorivalmennuspäällikkö Unnukka Heinäheimo

- Seura-asuvastaava Maria Välimäki

- Jäsenet Niko Suokko ja Tapio Korjus

  • Kevään kilpailut ja tapahtumat: sovittiin pidettäväksi kahdet maastojuoksut ja pyritään saamaan osallistujia piirin kisoihin niin maantiejuoksuun kuin maastoihinkin runsaasti. Avoimet porrasjuoksun Lapuan mestaruuskilpailut pidetään 7.5. Yleisurheiluviikko toukokuussa järjestetään samoilla askelmerkeillä kuin viime vuonna. Lauantain tapahtumaa tarkastellaan vielä erikseen.
  • Seura-asut tilataan Nonamelta. Sovituskappaleet lähiaikoina Areenalla. SM-mitalisteille tarjotaan kilpailuasu maksutta joka toinen vuosi alkaen tästä vuodesta. Virkiän sukkia tilattaneen lisää tuonnempana.
  • Seuratyöntekijän paikka kesäksi laitetaan hakuun. Samoin aloitetaan urheilukouluohjaajien rekrytointi. Tehdään tiedote/mainos, jolla tehdään tarjottavaa tehtävää tunnetuksi. Jaosto maksaa uusien ohjaajien koulutuksen.
  • Keskusteltiin lopuksi reilun pelin rahaston näkymistä, yleisurheiluklubin jäsenten näkyvyydestä sopimusten sisältöjen mukaan ja yleisurheilun varustepörssistä. Jaoston ympäristöohjelma oli sekin esillä. Todettiin vielä, että 10 kerran kulkukortti Kuortane-halliin oli hankittu muutamalle siitä hyötyvälle urheilijalle.
  • Kun seuraava kokous oli saatu hahmotelluksi noin viikolle 8, kiitteli pj. kokouksen osallistujia aktiivisuudesta ja ennakkoluulottomasta suhtautumisesta tulevaisuuden näkymiin.