Lapuan Virkiän yleisurheilussa kaikilla toimijoilla tulee olla turvallinen toimintaympäristö. Ketään ei saa kiusata, syrjiä tai kohdella muutenkaan epäasiallisesti. Mikäli koet joutuneesi epäasiallisen käytöksen kohteeksi, niin ota asia puheeksi ryhmäsi ohjaajan tai jaoston yhdyshenkilöiden kanssa.

Häirintäyhdyshenkilöt: Marko Kivimäki ja Nina Jäätteenmäki

Tarkemmin liitteenä olevassa suunnitelmassa.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma-2.pdf

Toimintaohjeet häirintätapauksissa:

https://www.etoleyksin.fi/wp-content/uploads/2021/10/etoleyksin_juliste_a3_5mm_leikkuu.pdf

Et ole yksin -palvelu:

https://www.etoleyksin.fi/

Lapuan Virkiän YU-jaoston SOME-säännöt:

  • Virkiän yleisurheilun somejulkaisuissa noudatetaan hyviä tapoja, yksityisyyttä kunnioitetaan ja ketään ei loukata. Samaa toimintamallia edellytetään myös urheilijoiden omissa henkilökohtaisissa julkaisuissa.
  • Mikäli julkaisuissa on lähikuvia, on niissä esiintyviltä pyydettävä lupa. Alaikäisten kohdalla kuvan julkaisemisesta päättää huoltaja.
  • Virkiän yleisurheilun somejulkaisut ovat Virkiän omaisuutta. Mikäli jaat kuvia eteenpäin, viittaa lähteeseen tai jaa linkki sivustolle. Kuvien kopioiminen ilman lupaa on kielletty. Mikäli käytät muuta kuin omaa materiaalia, muista merkitä lähde.
  • Kiusaaminen somessa on ehdottomasti kielletty. Mikäli koet tulleesi loukatuksi, kiusatuksi, virkiäyu;n julkaisuissa tai niiden kautta, kerrothan siitä välittömästi jollekin aikuiselle/YU-jaoston häirintäyhdyshenkilöihin Marko Kivimäki tai Nina Jäätteenmäki.
  • Jos sinua harmittaa jokin kilpailuissa, harjoituksissa tai muualla tapahtunut epäkohta, selvitä se ensisijaisesti valmentajien, kisatoimitsijoiden, yms. kanssa, ei somessa!
  • Virkiän somejulkaisujen tarkoituksena on positiivisen ja kannustavan yhteishengen luominen. Hyvällä maulla ja ajatuksella otettua materiaalia otetaan mielellään seurassa vastaan.
  • Kun julkaiset kilpailukuvia, tägääthän myös seurasi #virkiäyu
  • Tehdään yhdessä kestävästi parempi Virkiä-yu!