YLEISURHEILUJAOSTON KOKOUS HYBRIDIVERSIONA (TEAMS/VIRKIÄN TSTO) 15.2.2024

Kokous alkoi klo 19.00 ja päättyi klo 20.48.

Paikalla: Anniina Alakarhu, Maarit Hautala, Nina Jäätteenmäki, Marko Kivimäki, Pasi Louko Hannu Tuuri, Maria Välimäki

Poissa: Elina Isomäki, Tapio Korjus

1. Toimintasuunnitelma ja budjetti 2024

  • Todettiin, että molempia on. Tutuilla kuvioilla mennään.

2. Talousasiat

  • Käytiin läpi tilien saldot ja kaadettiin sen jälkeen toinenkin kuppi kahvia, kukin tahoillaan. Erityisempiä uutisoitavia tällä osastolla ei ole. Valmennustuista pj. tiedottaa urheilijoita mielellään ennen viikkoa 9.

3. Toimintakäsikirjan päivitystarpeet

  • SM-kisojen kuluihin lisätään majoituskuluista myös hallikisoihin välttämättömien vuorokausien osalta aikuisten kisoihin korvattavaksi 100 euroa/huone ja nuorten SM-hallikisoihin 50 euroa/huone. Linjaus tarkentaa myös kesän SM-kisojen korvauksia tältä osin. Korvaus on huonetta kohti ja välttämättömältä yöpymiseltä. Yleensä se tarkoittaa kilpailua edeltävää yötä.

4. Kesä 2024 kisat

  • Todettiin haettujen kisojen olevan vielä päätöstä vaille, odotellaan tietoa järjestäjistä. Pm-maastot 11.5. Sitä ennen huhtikuun lopulla pyritään järjestämään maastojuoksut kenties koulujen tapahtumana. Toukokuulla myös Lapuan Leipä -maastot. Koulujen yu-kisat 15.5. viime vuonna lanseeratun mallin mukaisesti. Ottelupohjainen tapahtuma, jossa myös sukkulaviestit, jaosto kustantaa kouluille kuljetusta kisoihin ja hoitaa kioskin.

5. Seuratyöntekijät ja ohjaajat kesälle 2024

  • Seuratyöntekijöiksi valittiin Viivi Louko ja Anni Takamaa. Ohjaajia tarvitaan edelleen uusia lisää, tästä laitetaan infoa kotisivulle ja instaan. Ohjaajille maksetaan palkkaa ja jos koulutus tehtävään vielä puuttuu, järjestetään ja maksetaan sekin. Keskusteltiin yleisurheilukoulun tuotteesta ja valmistelu siltäkin osin jatkuu.

6. Seuraleiri 29.3. Kuortaneella

  • Varaukset tehty ja ilmoittautuminen avautuu kotisivuille. Ohjaajat tiedossa ja toivotaan runsasta osallistumista.

7. Seura-asut

  • Tilatut asut työn alla ja tulossa hyvissä ajoin ennen kesän sesonkia.

8. Kokouksen päättäminen ja seuraava kokous

  • Häkeltyneenä, mutta asiallisuuden illuusio säilyttäen saatoimme todeta kokousasioiden tulleen käsitellyiksi alle kahteen tuntiin. Seuraava kokous sovittiin ajankohtaan 14.3. klo 19.
  • Lapualaisen yleisurheilun ja urheilijoiden parhaaksi - yleisurheilujaosto!