YLEISURHEILUJAOSTON KOKOUS ALANURMON KOULULLA 16.4.2023

Kokous alkoi klo 14.10 ja päättyi klo 17.30

Paikalla: Marko Kivimäki, Pasi Louko, Maria Välimäki, Anniina Alakarhu, Hannu Tuuri

Poissa: Niko Suokko, Nina Jäätteenmäki, Elina Isomäki, Maarit Hautala ja Tapio Korjus

  • Tiedotusasioissa käytiin läpi lähinnä talousasioita.
  • YU-koulun johtoryhmä kokousti 12.4. ja valmisteli kesän YU-koulua. Sovittiin vastuuhenkilöt ja aikataulut. Seuratyöntekijöillä on suuri vastuu, mutta kaikkien jaostolaisten tukea tarvitaan esim. seurakisojen järjestämisessä.
  • Valtakunnallinen ylesiurheiluviikko 22.-28.5. Maanantaina avoimet harjoitukset ja yleisurheiluvarustekirppari klo 18-19, tiistaina YU-koulun avaus ja ensimmäinen harjoitus klo 18-19 ja torstaina seurakisat klo 17.30 - 19. Maanantain tapahtumassa myös saappaanheittokilpailu huoltajille, palkitaan kolme parasta (M/N).
  • Alakoulujen kisat olivat keskustelussa ja käytiin läpi toimitsijatarvetta suhteessa lajivalikoimaan. Arkipäivä teettää töitä, mutta hyvinhän siitä selvittiin, näin jälkikäteen voi todeta. Jaosto maksoi kuljetukset kentälle ja takaisin!
  • Kesän 2023 kisatilanteita kertailtiin tarpeellisilta osin. Maastot 8.5. ja porrasjuoksut syyskuussa. SM-kisojen toimitsijakoulutusta lajijohtajille 16.5. ja toimitsijoille 24.5. Molemmat Kuortaneella.
  • Seuralehden sisältöasioita tarkasteltiin, keskusteltiin lajien välisestä yhteistyöstä ja sovittiin yhteiskiuljetuksista Eliittifinaaliin, Seuracupin 2. osakilpailuun ja sisuviesteihin.

Siinä se keväinen sunnuntai-iltapäivä vierähtikin. Nopeasti, mutta viihtyisästi. Tarjoiluista ei tähän loppuun mitään erityistä, vaikka aihetta varmasti olisi ollut.