Seuracupin ensimmäinen osakilpailu kilpailtiin 18.6 Ilmajoella. Virkiäläisiltä nähtiin mahtavia onnistumisia ja heittäytymistä itselle vieraampiinkin lajeihin tai vanhempien sarjoihin. Tästä palkintona saimme kokoon kokonaispisteet 10 661, mikä on lähes 2000 pistettä enemmän kuin viime vuonna!
Seuracupissa urheilijat keräävät seuralleen pisteitä kahdesta osakilpailusta, jonka jälkeen jokaisen sarjan 16 parasta joukkuetta pääsevät valtakunnalliseen finaaliin. Sarjat on jaettu kunnan asukasluvun mukaan ja Lapua kuuluu B-sarjaan, jonka finaali on 13.9 Kankaanpäässä. Tätä ennen kuitenkin kilpaillaan vielä toinen osakilpailu kotikentällä Lapualla 5.8, jonka jälkeen tiedetään pääsemmekkö finaaliin.
Suurimman pistesaaliin Virkiälle keräsi Tuomas Järvinen, joka sai P15 seipäästä ennätyksellään 360 seuralle 682 pistettä. Muita Yli 500 pistettä keränneitä olivat Antti Muilu P15 100 metriä 12.74 ja Angelina Heinäheimo N17 3-loikka 11.12.
Seuracupissa nähtiin myös rohkeaa heittäytymistä vanhempien sarjoihin. 15-vuotiaiden 2000m matkoilla Virkiää edusti vasta 10-vuotiaat Anselmi Impola ja Eeva Alakarhu. Anselmi sijoittui P15 sarjassa neljänneksi omalla ennätyksellä 8.18,06 ja Eeva T15 sarjan toiseksi myöskin omalla ennätyksellä 7.43,27. P15 4x100m viestijoukkue saatiin toteutettua sairastumisesta huolimatta, kun 8-vuotias Eino Alakarhu juoksi rohkeasti viestin aloitusosuuden. P15 viestijoukkueessa juoksi Einon lisäksi Tuomas Järvinen, Antti Muilu ja Taisto Ulvinen ja joukkue oli lopulta toinen hienolla ajalla 54.90.
Kiitos urheilijoille mahtavasta heittäytymisestä ja onnittelut ennätyksistä. Tästä on hyvä jatkaa pisteiden keräämistä Lapualla 5.8!
Lisää tuloksia löytyy täältä
20.06.2025 09.42 | Sisu- ja aluemestaruusottelut Lapualla |
19.06.2025 14.48 | Kesän toiset harjoituskisat 16.6. - tulokset |
19.06.2025 12.34 | Seuracupin 1. osakilpailu Ilmajoella |
12.06.2025 15.41 | Virkiän joukkue Seuracuppiin 18.6. |
11.06.2025 19.30 | Hyppylajipäivä 10-13-vuotiaille 25.6. |
31.05.2025 00.11 | Virkiän Myötätuulisprintit kisataan to 5.6. |