Virkia Gamesit kisattiin Lapualla
YleisurheiluJulkaistu: 07.06.2022 14.43

Virkia Gamesit kisattiin Lapualla

Linnea Hirvelä on ollut alkukauden huippuvireessä KUVA: Pekka Takamaa

Virkiä Games ja Virkiä Junior Games kisattiin Lapualla

Koulujen päättymistä juhlistettiin Lapualla urheilun juhlalla, kun 5.6. niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin Virkiäläiset pääsivät kilpailemaan kovatasoisiin kisoihin kotikentälle. Kisapäivä starttasi lasten ja nuorten Virkiä Junior Gamesien merkeissä ja jatkui siitä kansallisen tason Virkiä Gamesillä. Tuttuun tapaan juoksuihin luvattu myötätuulitakuu houkutteli paikalle kovan tason kilpailijoita myös kauempaa Suomesta.

Yksi alkukauden suurimmista yllättäjistä on 15-vuotias Virkiän Linnea Hirvelä. Junior Gamesissä Linnea kirmasi 60m aitajuoksussa alle maagisen 12 sekunnin rajan nollatuulissa, pysäyttäen kellot aikaan 11,98. Lisäksi Linnea haastoi itsensä osallistumalla yleisen sarjan naisten 100m kilpailuun, josta lähdettiin hakemaan kovaa kiritystä muilta juoksijoilta. 100m kulki niin ikään ylivoimaista ennätysvauhtia 12,44 jopa sekunnin viime vuoden ennätystä lujempaa, mutta harmittavasti myötätuulta oli hitusen liikaa (+2,2).

Myös 19-vuotias Valtteri Louko on osoittanut olevansa huippuvireessä alkukauden useammassa onnistuneessa kilpailussaan. Myös kotikentällä Valtteri teki kahdesti ennätyksensä: 100m ennätys kirjataan nyt aikaan 10,68 (+1,7) ja 110m aitojen ennätys aikaan 14,57 (+1,5). Juoksujen lisäksi jännittynyttä ilmettä oli näkyvissä esimerkiksi Suutalan fanikatsomossa, kun Hermanni ja Santeri Suutala nähtiin yhtä aikaa kisaamassa miesten keihäässä pitkän tauon jälkeen.


Eino Suokko vauhdissa P9 40m kisassa. KUVA: Pekka Takamaa

Nuorempien kilpailuissa iloista oli Virkiän omien urheilijanalkujen runsas osallistujamäärä ja iloiset ilmeet suoritusten jälkeen. Iso kiitos myös jälleen kaikille teille vapaaehtoisille, jotka positiivisella ilmeellä mahdollistatte hienojen kilpailutapahtumien järjestämisen Lapualla!

Tulokset Virkiä Junior Gameseistä löydät tästä ja Virkiä Gameseistä tästä.