Virkiällä 3 joukkuetta Oulun SM-viestien pikamatkoilla
Julkaistu: 13.09.2021 22.07

Virkiän edustus Oulun SM-viesteissä jäi tänä vuonna puhtaasti naisjoukkueiden varaan. 3x3000m kävelyjoukkueen lisäksi seuralla oli asettaa lauantaille joukkueet sekä N17 että naisten sarjan 4x100m viestiin sekä sunnuntaille N17-sarjan 4x300m viestiin.

N17 pikaviestissä Virkiän joukkue Viivi Louko, Inka-Maria Ylitalo, Linnea Hirvelä ja Tytti Vilpakka onnistui suorituksessaan vallan mainiosti juosten 10. sijaan oikeuttavan ajan 49,94. Finaalipaikka jäi tasaisessa kisassa vain 18 sadasosan päähän.

Virkiän naisten 4x100m joukkue oli yhdistelmä yleisen sarjan juoksijoita täydennettynä kahdella 16-sarjan urheilijalla. Juokkueen Taru Killinen, Kati Perälä, Anni Takamaa ja Nella Tuuri oli tyytyminen tällä kertaa 14. sijaan ajalla 52,18.

Sunnuntaina kisatussa 17-vuotiaiden 4x300m viestissä Virkiän Joukkue juoksujärjestyksessä Inka-Maria Ylitalo, Linnea Hirvelä, Anni Takamaa ja Viivi Louko alitti komeasti 3 minuutin rajan. Joukkueen sijoitus ajalla 2.59,24 oli 28 joukkueen kisassa 14.

Omien suoritusten jälkeen seuramme sprintterit pääsivät kannustamaan Virkiän kävelyjoukkuetta ylivoimaiseen voittoon päättyneessä kisassa. Kaikkiaan vallan onnistunut kisareissu siis:).

Kuva ja teksti: Hannu Tuuri