Vuoden monipuolisin junnu 2021

Vuonna 2020 alkunsa saanut Vuoden monipuolisin junnu -kisa jatkuu! Kilpailu on tarkoitettu 8-13-vuotiaille Virkiän POP Lakeus yleisurheilukoululaisille. Osallistuminen ei maksa mitään, täytä vain taulukko alla olevien ohjeiden mukaisesti ja palauta se 19.8.2021 mennessä joko paperilla omalle ohjaajallesi tai sähköisesti nella.tuuri@gmail.com.

Kilpailun tarkoitus on kannustaa monipuoliseen kilpailemiseen. Monipuolisuudella on useita positiivisia vaikutuksia niin arkiliikkujan kuin tulevan huippu-urheilijankin kannalta. Se esimerkiksi kasvattaa kehon liikemallivarastoa ja ehkäisee yksipuolisen liikkumisen aiheuttamia vammoja. Lisäksi monipuolisessa kilpailemisessa motivaatio ja liikkumisen innostus säilyvät. Monipuolisuudesta voit lukea lisää esimerkiksi täältä https://www.kasvaurheilijaksi.fi/ominaisuustesti/esittely/monipuolisuus

Säännöt ja osallistuminen

Kisassa saat kerättyä pisteitä seurakilpailuista sekä virallisista kilpailuista 1.5.-19.8.2021. Pisteet merkitään kilpailuruudukkoon: kun kilpailet ruudussa lukevassa lajissa tai teet ruudussa lukevan asian, merkitse se taulukkoon. Huomioithan, että saat merkinnän ainoastaan urheilukoulun seurakisoista tai virallisista kilpailuista. Palauta taulukko ohjaajallesi tai Nellalle viimeistään viimeisissä seurakisoissa 19.8., jos haluat osallistua kilpailuun!

Osallistuminen on ilmaista eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Saat tulostettua tai ladattua KISATAULUKON TÄSTÄ. Lisäksi kisapohjia jaetaan urheilukoulun ensimmäisissä seurakisoissa.

Palkinnot

Kaikki vähintään 10 merkintää saaneet nuoret saavat Monipuolinen nuori urheilija -diplomin kauden päätöstilaisuudessa.

Lisäksi eniten rasteja kerännyt nuori voittaa Vuoden monipuolinen junnu -kilpailun ja hänet palkitaan! Tasatilanteessa ratkaisee virallisissa kilpailuissa suoritettujen tehtävien määrä, joka tarkistetaan tulosrekisteri Tilastopajasta.