Valmennusryhmä

Valmennusryhmä on suunnattu yli 14-vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmään kuuluminen ei edellytä kilpailemista, mutta toiminnan lähtökohtana ovat tavoitteellisesti urheilevat ja kilpailevat nuoret. Ryhmällä on kesän 2022 aikana keskimäärin 3 ohjattua harjoitusta viikossa kilpailut huomioiden. Lisäksi urheilijoille kuuluu ohjeet omatoimisiin viikoittaisiin harjoituksiin. Urheilijat voivat kuitenkin päättää moneenko ohjattuun harjoitukseen osallistuvat, ja kuukausittainen harjoitusmaksu määräytyy sen mukaisesti.

(HUOM! Yli 15 -vuotiaat yleisurheilusta, mutta ei tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet voivat osallistua aikuisten yleisurheiluryhmään. Lisätietoa täällä)

Harjoitukset

Pääsääntöisesti kesän harjoitukset ovat Lapuan keskusurheilukentällä, mutta ryhmä hyödyntää myös esimerkiksi kuntosali Kuntopistettä, jonka sisäänpääsy ei sisälly ryhmän harjoitusmaksuihin (=omalla kortilla sisään). Harjoituspäivät ja -paikat ovat osittain vaihtuvia, ja niistä tiedotetaan ryhmään kuuluville.

Harjoitusmaksut 1.6 - 30.9
  • 1 harjoitusta/ viikko => harjoitusmaksu 30 € /kuukausi
  • 2-4 harjoitusta/ viikko => harjoitusmaksu 50 € /kuukausi

HUOM! Kuntosali Kuntopisteen sisäänpääsymaksu ei sisälly harjoitusmaksuihin.

Lisenssi ja vakuutus

Harjoittelu ryhmässä edellyttää jokaiselta urheilijalta lisenssiä! 2007-syntyneet ja vanhemmat urheilijat hankkivat itse lisenssin ja erillisen vakuutuksen täältä. Jollakulla voi jo olla vapaaehtoinen vakuutus, joten ei tarvitse enää hankkia toista vakuutusta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

vp. Pasi Louko 040-7173 197 / pasi.louko@netikka.fi