POP Lakeus iltarastien reitit ladattavissa Livelox-palveluun
SuunnistusJulkaistu: 30.04.2024 21.12

POP Lakeus iltarastien reitit ladattavissa Livelox-palveluun

Kesän 2024 POP Lakeus iltarasteilla on käytössä Livelox.com -palvelu, johon voit tallentaa reittisi joko kännykkäsovelluksella tai asettaa reitin siirtymään palveluun automaattisesti, kun synkronoit suorituksesi urheilukellosta esim. Polarin, Garminin tai Suunnon palveluun.

Iltarastien päätyttyä voit katsoa kaikkien reitin ladanneiden reitit, vertailla reitinvalintoja ja tutkia rastivälianalyysejä esimerkiksi kaksintaistelu -toiminnolla, joka näyttää missä kohtaa rastiväliä eroja syntyi.

Pikaohje tunnuksen luomiseksi ja reittien siirtämiseksi Liveloxiin

1. Luo itsellesi Livelox-tunnus osoitteessa www.livelox.com > Kirjaudu > Luo uusi käyttäjä. Ilmainen Livelox Limited riittää.

2. Kirjaudu tunnuksella sisään ja avaa ylävalikosta Oma käyttäjätili.

3. Valitse Yhteydet reittejä tarjoaviin sovelluksiin > Muokkaa

4. Valitse kellosi merkki ja yhdistä Livelox-tilisi kellon nettipalvelun tiliin.

Kun kellon nettipalvelu on yhdistetty, tallentamasi reitit siirtyvät jatkossa Liveloxiin automaattisesti ja yhdistetään iltarastituloksiin, koska palvelun tunnistaa sinun juosseen tapahtuman alueella iltarastien aikana.

Reittejä voi tallentaa myös Livelox-mobiilisovelluksella, joka löytyy Google Play -kaupasta ja Apple Storesta.

Reitin lataaminen onnistuu myös jälkikäteen Omat tapahtumat -näkymässä Lisää reitti -toiminnolla. Joko lataamalla gpx-tiedosto kellon palvelusta ja lataamalla se Liveloxiin tapahtumaan tai hakemalla se suoraan kellon nettipalvelusta, jos olet yhdistänyt tilit.

Ohjeita reittien katseluun ja analysointiin ja palveluiden yhdistämiseen löytyy ylävalikosta Ohje > Kilpailijoille.

Kaikki Virkiän tapahtumat löydät täältä.