Harrastemaksut

Kilparyhmä, aikuisharrastajat ja suunnistuskoulu

Valmennusryhmän, aikuisharrastajien ja suunnistuskoulun talvikauden maksut maksetaan helmikuun 15. päivään mennessä suunnistusjaoston tilille.

Suunnistuskoulun kesäkauden maksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä keväällä suunnistuskoulun alkaessa.

Kilparyhmä H/D12-21

 • 19-vuotiaat ja vanhemmat 170 €, ei sisällä kilpailulisenssiä eikä Sporttiturva-vakuutusta.
 • 12-18-vuotiaat 150 €, ei sisällä kilpailulisenssiä eikä Sporttiturva-vakuutusta

Valmennusryhmän kausimaksu sisältää mm.:

 • Kilparyhmän koko kalenterivuoden harjoitus-, leiri- ja valmennustoiminnan.
  • Kotileireistä ei maksua, muut leirit leirikohtaisella omavastuuosuudella.
  • Seuraviestien ja SM-kilpailuiden yhteiskyytimatkat seuran järjestäminä, majoituksista 0-50% omavastuu
 • Kaikki kilpailumaksut pl. rastiviikot ja tunturisuunnistus.
  • Jaosto kannustaa aktiiviseen kilpailuun ja vuositasolla aktiivinen H/D14-21 -sarjan suunnistaja saa kausimaksulle moninkertaisesti vastinetta, kun koko vuoden osallistumismaksut voivat olla 400-700 e.

Lasku lähetetään kilparyhmän jäsenille Jopoxiin, maksu sovelluksen kautta verkkomaksuna.

Kaikille mahdollisuus harrastaa

Lapsen harrastus ei saa jäädä kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta esimerkiksi sairauden, työttämyyden tai muun syyn vuoksi. Voit hakea maksuhuojennusta harrastemaksuun lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen, joka käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoa hakemuksesta tai myönnetystä huojennuksesta julkaista. Hakemus lähetetään suunnistusjaoston taloudenhoitajalle, sari.kiviniemi83(at)gmail.com.

Muista ostaa myös kilpailulisenssi

Muilla kuin suunnistuskouluun osallistuvilla harrastajilla suunnistusjaostolle maksettava kausimaksu ei sisällä vakuutuksellista kilpailulisenssiä.

Kilpailuihin osallistuvat nuoret ja aikuiset suunnistajat vastaavat siis itse lisenssin ja mahdollisen vakuutuksen ostamisesta.

Lisenssin ja Sporttiturva-vakuutuksen voi ostaa https://www.suomisport.fi -palvelussa. Uusi vakuutuksesi viimeistään 31.1., jotta vakuutusturvasi jatkuu katkeamattomana. Lisenssi tulee olla voimassa ennen kauden ensimmäiseen kilpailuun ilmoittautumista. Jos et hanki Sporttiturva-vakuutusta, tarkista vakuutusturvasi suunnistustapaturmien varalta! Useat omat vapaa-ajanvakuutukset eivät korvaa suunnistuksessa aiheutuneita tapaturmia.

Lisää tietoa lisenssistä ja vakuutuksista löytyy https://www.suunnistusliitto.fi/liitto/lisenssi/. Esimerkiksi vuonna 2023 yli 19-vuotiaan lisenssi + Sporttiturva-vakuutus: 43 e + 78 e, 15-18 -vuotiaalle 20 e + 32 e, 14-vuotiaille ja nuoremmille 10 e + 22 e.

Lapuan Virkiän jäsenmaksu

Lapuan Virkiän pääseuran ainaisjäsenen kertamaksu on xx e.
Maksa Lapuan Virkiän ainaisjäsenen jäsenmaksu

Suunnistuskoululaisten kausimaksut

Kesän suunnistuskoulu

Kesän suunnistuskoulun hinta on 70 € / lapsi. Toinen sisarus 50 € ja seuraavat 30 €. Kesäkauden maksut maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä huhtikuussa.

Suunnistuskoulumaksu sisältää:

 • 12 ohjattua harjoituskertaa
 • Lasten ja nuorten Tähtiseuran laadukkaan ohjauksen
 • Kilpailulisenssin
  • HUOM! Ellei lapsella jo ole urheiluharrastusta kattavaa vakuutusta, suosittelemme hankkimaan Sporttiturvavakuutuksen (22 €) www.suomisport.fi -palvelusta!
 • Osallistumismaksut kilpailuihin
 • Suunnistuskoulutuotteen kaikille ja ahkeruuspalkinnon kaikille vähintään 8 kertaa käyneille

Talvikausi

Suunnistuskoululaisille on toimintaa myös talvikaudella! Talvikauden maksu on 40 €/lapsi tai 60 € kaikki sisarukset, maksetaan itse suunnistusjaoston tilille helmikuun aikana. Viestikenttään "Nimi/nimet, suunnistuskoulun talvikausi"

 • tiistain saliharjoitus painisalilla, marras-maaliskuu n. 20 krt
 • lauantain sisäsuunnistus oman vanhemman kanssa, tammi-maaliskuu n. 12 krt.

Suunnistuskoululaisille jaosto hankkii kilpailulisenssin joko talvikauden maksun maksamisen jälkeen tai kesäkauden suunnistuskoulumaksun jälkeen, vuoden ensimmäisen suoritetun maksun yhteydessä.