Kilparyhmä vietti upean kauden päättäjäisiä aktiviteettien merkeissä
Julkaistu: 31.10.2021 22.58

Kilparyhmä vietti upean kauden päättäjäisiä aktiviteettien merkeissä

Kauden päättäjäisviikonloppua Simpsiöllä viettänyt Virkiän kilparyhmä käynnisti aktiviteetit lauantai-aamuna Ilmajoelta, missä Komia Flow'n järjestämässä Ilkan polku -viestissä hymyssä suin kirmanneet sekajoukkueet Virkiän Vireät, Virkiän Vetreät ja Virkiän Vikkelät olivat mukana 35 km viestissä. Sijoitusten sijaan pääpaino oli osallistumisessa ja syksyisistä poluista nautiskelussa, mutta matka joutui silti reipasta vauhtia ja joukkue Vireät nappasikin kisasta mukaan kolmannen sijan ja korppusäkin viikonlopun lisäevääksi.

Kauden yhteenveto ja tulevat suunnitelmat

Rasti-Simpsiöllä oli tehokas huoltoryhmä kattanut evästä ja muisteltiin, mitä kaikkea kauteen olikaan mahtunut. Leirejä, kisoja, lukemattomia omatoimisia harjoituksia, viestien huippuhetkiä ja kokemusta kärkikahinoista, Napapiiri-Jukolan komeat sijaparannukset ja yhteishenki, SM-kisojen yhdeksän mitalia ja kymmenen plakettia, kuin myös muut hyvät oman tasoiset suoritukset pääkilpailuissa sekä useat lähellä olleet A-finaalipaikat. Kautta voidaan sanoa Virkiän kaikkien aikojen menestykseimmäksi, sillä tuloksena oli SM-tilaston 7. sija. Kakkukahvit olivat siis paikallaan!

Toiminnan kehityskohteet ja tulevan kauden tavoitteita asetettiin yhdessä keskustellen, seuravalmentaja Tapani Mäkisen ja muun valmennustiimin udellessa urheilijoiden mietteitä ja toiveita tulevalle kaudelle. Ilta jatkui mm. saunan, rennon yhdessäolon ja VR-valomiekkailun parissa. Rasti-Simpsiön juoksumatto sai vapaan viikonlopun, mutta muutama nosto penkkiä toki kuuluu Rasti-Simpsiö -viikonloppujen vakio-ohjelmaan.

Frisbeegolf-mestaruuskilpailu

Sunnuntai-aamuna ratkottiin vielä kilparyhmän frisbeegolf-mestaruus neljässä eri sarjassa. Yli kolmetuntisen kierroksen päätteeksi mestarit olivat selvillä ja päivän kovatasoisimmassa sarjassa mestaruus heltisi tiukassa kisassa kelpo tuloksella +6.


Pokaalipöytä koreana

Sunnuntain viralliseen osuuteen siirryttiin Seurakuntaopistolle, missä kahvittelujen ja muutamien esitysten ja puheiden jälkeen palkintonsa saivat mm. suunnistuskoululaisten, AM- sekä SM-menestyneiden lisäksi mm. Vuoden nuoret suunnistajat sekä Vuoden veto -palkinnon saajat. Niistä tarkemmin seuraavassa jutussa.