Päättäjäiset Rasti-Simpsiöllä
SuunnistusJulkaistu: 11.11.2020 00.00

Päättäjäiset Rasti-Simpsiöllä

Suunnistusjaoston päättäjäis- ja palkitsemistilaisuus järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti ulkoilmatapahtumana Rasti-Simpsiön piha-alueella. Tunnelmaa ei silti puuttunut, kun illan hämärtyessä makkara ja mehu maistui suunnistusväelle ja palkinnot saatiin jaettua.

SM-menestyksestä palkittiin SM-mitalistit Teemu Rantala, Antton Sankelo, Sini Hietala, Aino Kankaanpää ja Peppi Sikkilä, joka kahden SM-mitalin ja neljän plaketin saaliilla palkittiin myös vuoden suunnistajana. SM-plakettisijoista palkinnon saivat Emmi Hietala, Sampo Sankelo, Juho Koivisto, Juho Kangas, Matilda Suokko ja Mikko Pajukangas. Vuoden oravapolkutyttönä palkittiin Lotta Nivukoski ja oravapolkupoikana Verneri Sankelo. Vuoden kehittyjä -palkinnon pokkasi Lauri Oja.

Ahkerien suunnistuskoululaisten ja iltarastikävijöiden palkinnot jaetaan tänä vuonna noutoperiaatteella. Iltarastipalkittavat voivat noutaa palkinnon Rasti-Simpsiöltä 15.11. klo 16-20 ja suunnistuskoululaiset edellä mainitun lisäksi myös 22.11. klo 16-20.