Kevätkauden viimeiset harjoitukset tulevana viikonloppuna
UintiJulkaistu: 18.05.2022 19.41

Kevätkauden viimeiset harjoitukset tulevana viikonloppuna

Hei,

tulevana viikonloppuna pidetään kevätkauden viimeiset harjoitukset. Harraste- ja kilparyhmien viimeiset harjoitukset ovat lauantaina ja vastaavasti viimeinen masters-vuoro on sunnuntaina. Uimareille on lauantaina järjestetty jälleen hieman juotavaa ja syötävää viimeisten harjoitusten kunniaksi, joten kannattaa tulla paikanpäälle.

Uimahalli on avoinna 23.6 asti, joten mikään ei estä käymässä uimassa myös kesätauon aikana, jotta harjoitellut asiat pysyisivät yllä myös kesän ajan. Vesi on elementtinä sellainen, että mitä enemmän siellä viettää aikaa, sitä nopeammin lapset kehittyvät ja tulevat sinuiksi veden kanssa. Tiedänkin, että paljon lapsia on ilmoitettu kesän uimakouluihin, mikä on hieno juttu. Uimahalli aukeaa kesätauon jälkeen elokuun alussa. Avaamme syksyn ryhmien ilmoittautumisen heti sen jälkeen kun saamme tulevan syys- ja kevätkauden ratavuorot selville.

Tässä vaiheessa jo tiedoksi, että uutena ajatuksena on perustaa 8-10 vuotiaille, jo useamman vuoden harrastaneille uimarin aluille esikilparyhmä, jonka tavoitteena on tutustuttaa lapsia kilpauinnin saloihin ja perehtyä enemmän eri lajien teknisiin puoliin nimenomaan kilpauinnin näkökulmasta leikkiä unohtamatta. Ryhmälle tulisi 1-2 harjoituskertaa myös viikolle. Vaatimuksena on, että vapaauinnin tekniikka on sen verran hallussa, että 25m menee kohtuullisen sujuvasti, jotta esimerkiksi Seinäjoella pidettäviin harjoituksenomaisiin kausikilpailuihin osallistuminen on mahdollista. Lisätietoa tästä voi kysyä Juhalta. Tarkemmat speksit tulevat sitten kun rata- ym. muut vuorot varmistuvat.

Aurinkoista kesää toivottaen,
Juha & Nina