Ilmoittautuminen syksyn 2021 ja kevään 2022 harjoituksiin avattu
Julkaistu: 19.07.2021 00.00

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ja kevään 2022 harjoituksiin avattu

Ilmoittautumislomake syksyn 2021 ja kevään 2022 harjoituksiin on nyt avattu. Sekä vanhojen että uusien uimareiden tulee ilmoittautua lomakkeen kautta, jotta pystymme muodostamaan jokaisen uimarin tasoa ja tavoitteita vastaavat harjoitusryhmät. Tarkka harjoitusten alkamisajankohta tiedotetaan erikseen sen jälkeen kun ryhmät on muodostettu. Lomakkeeseen pääsee seuraavasta linkistä:

Ilmoittautuminen syksyn 2021 ja kevään 2022 harjoituksiin

Harrasteryhmät, eli tekniikkaralli-, vesiralli ja alkeisryhmät, harjoittelevat kerran viikossa lauantaisin ja kilparyhmät 2-6 kertaa viikossa. Masters-uimareille on tarkoitus saada muodostettua oma ryhmä, joka harjoittelee 1-2 kertaa viikossa. Harjoitusryhmää voidaan vaihtaa kauden aikana uimarin taitotason ja kehittymisen mukaan. Varsinkin ensimmäisten viikkojen aikana katsomme valmentajien kanssa, että uimarit ovat oikean tasoisissa ryhmissä. Ryhmien kuvaukset löytyvät täältä.

Vesipetolisenssit tilataan seuran puolesta harrastajille. Lisenssi on samalla vakuutus.

Kilpauimareiden tulee hankkia itse kilpailulisenssi suomisport.fi-palvelusta. Lisenssien myynti alkanee elokuussa. Nuorille uimareille hankittava lisenssi on "Nuorten lisenssi". Lisenssi tulee hankkia heti kauden alussa. Tapahtumakalenteriin tullaan lisäämään alustavat kilpailut, joihin tulemme seurasta osallistumaan. Tämän lisäksi lähes joka kuukausi järjestetään Seinäjoella kausikisat, joihin kannattaa osallistua harjoitusmielessä myös kilparyhmien ulkopuolelta.

Alkeisryhmäläiset tulee saattaa altaalle asti ja myös noutaa altaalta harjoituksen jälkeen. Emme kuitenkaan toivo, että vanhemmat jäävät altaan puolelle, muuten kuin poikkeustapauksissa. Tämä on normaali käytäntö useissa harrastuksissa, koska pääsääntöisesti tämä helpottaa pienten lasten osallistumista ryhmän toimintaan. Erityistapaukset sovitaan erikseen.

Mukavaa kesän jatkoa!
Juha Antila,
jaoston puheenjohtaja