Virkiäläissuunnistajille KLL:stä täysi mitalisuora
Julkaistu: 04.09.2023 23.44

Mitalien värisuora ja viisi palkintosijaa olivat lapualaisten ja virkiäläissuunnistajien saaliina yli 700 kilpailijan kamppaillessa Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuksista Savonlinnassa.

17-vuotiaden tyttöjen sarjassa lapualaissuunnistajat ottivat peräti kaksoisvoiton, kun Hankasalmen suunnistuslinjalla lukiota käyvä Lotta Nivukoski suunnisti KLL-voittoon ja Lapuan lukiota edustanut Sini Hietala otti hopeaa 3 sekunnin erolla ennen Lappeenrannan Laura Laaksoa. Mitalisuoran täydensi Peppi Sikkilä, kun D20-sarjan pronssitaisto kääntyi kahden sekunnin erolla Lapuan lukiota käyvälle Sikkilälle. Seuratasolla Virkiää edustava Erica Rokala oli saman sarjan kahdeksas ja samoin H17-pojissa Iisakki Jussinmäki kahdeksas.

Palkintosijojen arvoista vauhtia viilettivät myös 9-vuotisten tyttöjen rastireitillä Sanni Kiviniemi ja Eeva Alakarhu, kun loppuajat 16:01 ja 16:04 toivat sijoitukset 11 ja 12.