Virkiän suunnistusjaosto jatkaa Lasten ja nuorten Tähtiseurana
Julkaistu: 09.02.2023 09.08

Virkiän suunnistusjaosto jatkaa Lasten ja nuorten Tähtiseurana

Lapuan Virkiän suunnistusjaosto jatkaa Lasten ja Nuorten Tähtiseurana. Yhteisessä auditointitapahtumassä käytiin läpi Virkiän sekä Seinäjoen Rasti-Jussien toiminnan koostamia itsearviointeja ja toimintamalleja seuratoiminnan eri osa-alueilta. Laatuohjelmassa on määritelty laatutekijät, jotka Tähtiseuran tulee täyttää.

Syksyn ja loppuvuoden aikana Virkiän tähtiseuratiimi työsti ja kuvasi suunnistusjaoston toimintamalleja mm. Johtamisen ja hallinnon (johtaminen, hallinto, viestintä ja markkinointi), Urheilutoiminnan (urheilijan ja liikkujan polku, valmennuksen linjaus), Seuran ihmisten (voimavarat ja yhteisöllisyys) sekä Aineellisten resurssien (talous ja olosuhteet) osa-alueilta lähes sadan tarkasteltavan kohdan verran.

Suurin osa arvioiduista kohteista nousi Virkiän osalta hyvälle ja erinomaiselle tasolle, minkä lisäksi seura valitsi muutamia kehityskohteita alkavalle 3 vuoden Tähtiseura-jaksolle ennen seuraavaa auditointia.


Tähtiseuratunnuksen Virkiän suunnistusjaoston puheenjohtaja Juha Sippolalle luovutti Suunnistusliiton nuoriso- ja koulutuspäällikkö Katri Lindeqvist.

Lisätietoja:
https://www.suunnistusliitto.fi/seurat/tahtiseura-ohjelma/suunnistuksen-tahtiseurat/
https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtis...