Haastattelurasti esittelee virkiäläisiä suunnistusharrastajia
26.3.2020 20:23 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Virkiän haastattelurastilla tapaamme kaiken ikäisiä suunnistuksen harrastajia ja seuraväkeä. Juttusarjan ensimmäinen haastateltava on Lotta Nivukoski, 13.

Kerro kuka olet ja mitä arkeesi kuuluu tällä hetkellä?
Moi! Oon seiskaluokkalainen (eli 2006 syntynyt) Lotta Nivukoski. Mun päälajini on tällä hetkellä suunnistus. Tällä hetkellä teen kouluhommia kotoa käsin ja ne sujuu ihan hyvin! Kaikki treenit on peruttu, joten yritän liikkua omatoimisesti jotenkin joka päivä.

Miten ja koska päädyit suunnistuksen pariin?
Iskäni aloitti suunnistuksen nuorena ja sen mukana myös mä oon löytänyt suunnistuksen. Oon siis käytännössä suunnistanut koko elämäni. Eka kartta, joka on tallessa on lokakuulta 2006 (olin silloin 7 vko). Aluksi suunnistin äitin ja iskän kanssa iltarasteilla ja siitä sitten suunnistuskouluun. Nykyään suuunnistusharkkojen lisäksi teen omatoimisia treenejä.

Mitä muuta olet harrastanut tai harrastat?
Oon harrastanut joukkuevoimistelua ja telinevoimistelua. Nykyään suunnistuksen lisäksi harrastan yleisurheilua, balettia ja taidekoulua. Lisäksi talvella tulee aika paljon hiihdeltyä.

Oletko asettanut joitain tavoitteita suunnistuskaudelle?
Pääsen nyt tänä vuonna ekaa kertaa Sm-sprinttiin, niin siellä olisi pienenä tavoitteena päästä plaketti-sijalle. Am-kisoissa haluaisin kans pärjätä!

Parasta Virkiässä?
Virkiässä aivan parasta on yhteisöllisyys ja yhteishenki! Oon myös saanut paljon hyviä ja jopa parhaita kavereita Virkiästä ja ylipäätään suunnistuksesta.

Kuvaile itseäsi kolmella sanalla: Innokas, positiivinen ja aamu-uninen. :)

Tämän suunnistuskauden kohokohtia ovat... Sm-sprintti, Kainuun rastiviikko ja Nuorten Jukola.

Muut eivät tiedä, että... tykkään lapsista tosi paljon, joten toivon joskus olevani suunnistuskoulun vastuuvetäjä.

Rentoudun parhaiten... Kun olen metsässä ja kun saan nukkua

Seuraavaksi haastan... Sanni Sippolan


   
Lisää uutisia
Suunnistus
«  Syyskuu   »
Kategoriat