Koronavirus peruuttaa yhteisharjoitukset ja huhtikuun kilpailut
14.3.2020 0:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Virkiän harjoitukset peruuntuvat maaliskuun loppuun saakka, myös kaikki kilpailut on peruttu 30.4. saakka. Harjoittelumahdollisuuksia pyritään silti tarjoamaan omatoimisesti toteutettavaksi.

Hallituksen 16.3.2020 julkaisemien 13.4. saakka voimassa olevien linjausten mukaisesti julkiset kokoontumiset rajoitetaan 10 henkilöön. Tämä tarkoittaa, että myös kaikki ulkona toteutettava harjoittelu tapahtuu omatoimisesti ja oman harkinnan mukaan.

Aiemmat tiedotteet:

Virkiän tiedote 13.3.2020 toiminnan keskeyttämisestä maaliskuun loppuun: https://www.lapuanvirkia.fi/uutiset/35434/koronavirus-tiedote

Suunnistusliiton tiedote 13.3.2020 julkaisi 13.3. tiedotteen koronaviruksen vaikutuksista liiton alaiseen toimintaan: https://www.suunnistusliitto.fi/2020/03/koronaviruksen-vaikutukset-maajoukkueiden-toimintaan-seka-kansalliseen-kilpailukalenteriin/

Suunnistusliiton tiedotteen pääkohtia:

  • Kaikki kansalliset kilpailut perutaan 30.4. saakka, yli 500 kilpailijan tapahtumat 31.5. saakka. Toukokuun osalta liitto arvioi tilannetta uudelleen 2.4.2020. Myös Virkiän kansallisten tilanteeseen saadaan tuolloin tarkennusta, kun Suunnistusliitto antaa mahdolliset ohjeet ja rajoitukset.
  • SM-keskimatka 23.5. siirtyy syksylle.
  • Aikuisten ja nuorten näyttökilpailuja ei järjestetä 31.5. saakka, uudet valintaohjeet tulossa.
  • Seuroja suositellaan olemaan järjestämättä yleisiä kuntorasteja 30.4. saakka. Seurat voivat tarjota omatoimisia harjoitusmahdollisuuksia ilman Emit-ajanottoa ja muita järjestelyitä. Virkiän iltarastien ohjelmasta ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan lähempänä iltarastikauden alkua.
  • Vuokatin Leimaus-leirin järjestelyistä tiedotetaan viikolla 12.
  • Seurojen valmennus- ja suunnistuskoulutoimintaa ei ole välttämätöntä keskeyttää, mutta on huomioitava viranomaisten ohjeistus välttää pienempien tilaisuuksien järjestämistä, ellei se ole välttämätöntä. Virkiän kilparyhmän valmennustoimintaa on mahdollista jatkaa ulkoharjoitusten osalta omatoimisina harjoituksina. Karttoja saa Rasti-Simpsiöltä tai itse tulostaen, käytännöistä tiedotetaan jäseniä Virkiän Jopoxissa sekä Whatsapp- ja sähköpostilistoilla.

Viranomaisten antamia ohjeita seurataan päivittäin ja tiedotetaan seuran jäseniä suunnistustoimintaan ja -tapahtumiin liittyvistä muutoksista.

Linkkejä:


   
Lisää uutisia
Suunnistus
«  Syyskuu   »
Kategoriat