Ilmoittaudu Leimausleirille Vuokattiin!
Julkaistu: 10.01.2020 00.00

Ilmoittaudu Leimausleirille Vuokattiin!

Leimausleiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leirin majoitus- ja tapahtumakeskuksena on tänä vuonna Vuokatti Sport ja järjestelyistä vastaavat Vuokatti Sport ja Sotkamon Jymy.

Leiri alkaa 2.6. iltapäivällä ja päättyy 5.6. leiriviestiin. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia ja oheisohjelmia. Alle 10-vuotiaille suosittelemme oman huoltajaa mukaan leirille.

Virkiälle on alustavasti varattu 35 paikkaa hotelli-/huoneistotason majoituksesta. Jos toive hotelli-/huoneistotason majoituksesta toteutuu, järjestäjän ilmoittama leirimaksu on nuorilta 280 e ja aikuisilta 255 e. Suunnistusjaosto on aiempina vuosina tukenut lähtijöitä maksamalla edestakaisen linja-autokuljetuksen (n. 40 e) sekä leiriläisille noin 30 e lisätuen/hlö ja ohjaajina toimiville aikuisille noin 80 e/hlö, jolloin leiriläisten omavastuuosuudeksi jää noin 250 e ja ohjaajien 175 e. Viime vuonna leiriläiset myös myivät Virkiän kevätkansallisissa leivonnaisia omavastuuosuuden pienentämiseksi ja lopullinen omavastuu oli hieman alle 200 e.

Nyt ilmoittautuneista seuralta laskutetaan helmikuun aikana 50% kokonaishinnasta, joten jonkinlainen osa tästä osuudesta voidaan seuran toimesta laskuttaa myös ennakkoilmoittautuneilta jo helmikuussa. Ilmoittautuminen on kuitenkin vielä alustava ja sen voi kokonaisuudessaan peruuttaa 17.4.2020 mennessä.

Lähde mukaan nuorten suunnistajien ykkösleirille!

Ilmoittautuminen on avoinna 26.1.2020 saakka.

Avaa ilmoittautumislomake >>