Ilmoittautuminen kilparyhmään on avoinna
3.11.2019 21:07 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Uusi harjoituskausi on aluillaan ja ilmoittautuminen Virkiän kilparyhmään on avoinna.

Virkiän kilparyhmään voivat ilmoittautua vähintään 11-vuotiaat (2009 ja aiemmin synt.) nuoret sekä aktiivisesti kilpailevat aikuissuunnistajat. Harjoitustarjonta tulee edelleen olemaan runsas ja monipuolinen, 4-5 harjoitusta viikossa, joista riittää vaativiinkin tarpeisiin omatoimisiin harjoituksiin yhdistettynä. Luvassa on myös mielenkiintoisia uudistuksia - niistä lisää lähiviikkoina järjestettävässä kilparyhmän infopäivässä, jolle sopivan päivän etsintä on parhaillaan käynnissä.

Ilmoittautumislomake >>

Viikkoharjoitusten lisäksi kehittymisen seuranta erilaisilla testeillä on edelleen tärkeä osa harjoitusohjelmaa, samoin kuin teholeirit lähellä ja kaukana. Rasti-Simpsiön kotileirit tutustuttavat ryhmän nuorimpia leireilyyn ja useamman harjoituksen päiviin. Kokeneemmat (13-v. ja vanhemmat) ottavat varaslähdön leirityksiin jo 15.-17.11. Paimiossa ja itsenäisyyspäivän tienoilla suuntana Iso-Syöte ja PK-leiri. Muista talven leirisuunnitelmista lisää infopäivässä.

Offseason-jaksosta jo ohi päässeille viikkoharjoitukset pyörähtivät käyntiin viime viikolla. Seuraa tulevia tapahtumia etusivulta!

HUOM: Kilparyhmän viestintä, harjoituksiin ilmoittautumiset ja harjoitusinfot tulevat siirtymään loppuvuoden aikana Whatsappista Virkiän käyttöönottamaan Jopox-palveluun. Urheilijat ja vanhemmat käyttävät sitä Jopox-mobiilisovelluksella (Android ja iOS) ja omalla käyttäjätunnuksellaan, näistä julkaistaan ohje marraskuun aikana.

Harjoitusmaksut säilynevät kutakuinkin saman suuntaisina, ne vahvistetaan suunnistusjaoston toimesta tammikuussa 2020. Vuoden 2019 harrastemaksut löytyvät osoitteesta http://www.virkia.org/harrastemaksu. Vuoden 2019 vakuutuksellinen lisenssi on voimassa tammikuun 2020 loppuun saakka.

Tervetuloa mukaan kaudelle 2020!


   
Lisää uutisia
Suunnistus
«  Syyskuu   »
Kategoriat