Ilmoittautuminen syksyn 2023 ja kevään 2024 harjoituksiin avattu
UintiJulkaistu: 24.07.2023 11.00

Ilmoittautuminen syksyn 2023 ja kevään 2024 harjoituksiin avattu

Ilmoittautumislomake syksyn 2023 ja kevään 2024 harjoituksiin on nyt avattu. Sekä vanhojen että uusien uimareiden tulee ilmoittautua lomakkeen kautta, jotta pystymme muodostamaan jokaisen uimarin tasoa ja tavoitteita vastaavat harjoitusryhmät. Tarkka harjoitusten alkamisajankohta tiedotetaan erikseen sen jälkeen kun ryhmät on muodostettu. Arvioitu aloitusajankohta on koulujen alkamisen jälkeen elokuun loppupuolella. Lomakkeeseen pääsee seuraavasta linkistä:

Ilmoittautuminen syksyn 2023 ja kevään 2024 harjoituksiin

Harrasteryhmät, eli tekniikkaralli-, vesiralli ja alkeisryhmät, harjoittelevat kerran viikossa lauantaisin ja kilparyhmät 2-6 kertaa viikossa. Masters-uimarit harjoittelevat 1-4 kertaa viikossa. Harjoitusryhmää voidaan vaihtaa kauden aikana uimarin taitotason ja kehittymisen mukaan. Varsinkin ensimmäisten viikkojen aikana katsomme valmentajien kanssa, että uimarit ovat oikean tasoisissa ryhmissä. Esikilparyhmä on tarkoitettu vähintään 25m vapaauintitaidon omaaville noin 7-10 vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemisen aloittamisesta. Pääsääntöisesti jos lapsi on osallistunut jo aikaisemmin esikilparyhmän harjoituksiin yli puolen vuoden ajan, ilmoita hänet suoraan kilparyhmään. Jos et ole varma oikeasta ryhmästä, kysy Juhalta whatsapp-viestillä. Käy tarkistamassa ryhmien kuvaukset täältä.

Huoltajien tulee hankkia omille alle 18-vuotiaille uimareilleen (poislukien kilpailijat, joiden tulee hankkia kilpalisenssi) Vesipeto-harrastepassi Suomisportin kautta (https://www.suomisport.fi/?sport=244). Passin hinta vakuutuksen kanssa on 10e/uimari.

Kilpauimareiden tulee hankkia itse kilpailulisenssi suomisport.fi-palvelusta. Lisenssien myynti alkanee elokuussa. Nuorille uimareille hankittava lisenssi on "Nuorten lisenssi". Lisenssi tulee hankkia heti kauden alussa. Tapahtumakalenteriin tullaan lisäämään alustavat kilpailut, joihin tulemme seurasta osallistumaan.

Alkeisryhmäläiset tulee saattaa altaalle asti ja myös noutaa altaalta harjoituksen jälkeen. Emme kuitenkaan toivo, että vanhemmat jäävät altaan puolelle, muuten kuin poikkeustapauksissa. Tämä on normaali käytäntö useissa harrastuksissa, koska pääsääntöisesti tämä helpottaa pienten lasten osallistumista ryhmän toimintaan. Erityistapaukset sovitaan erikseen.

Mukavaa kesän jatkoa!
Juha Antila, 0505511618
jaoston puheenjohtaja