Ilmoittautuminen syksyn 2022 ja kevään 2023 harjoituksiin avattu
UintiJulkaistu: 31.07.2022 17.16

Ilmoittautuminen syksyn 2022 ja kevään 2023 harjoituksiin avattu

Ilmoittautumislomake syksyn 2022 ja kevään 2023 harjoituksiin on nyt avattu. Sekä vanhojen että uusien uimareiden tulee ilmoittautua lomakkeen kautta, jotta pystymme muodostamaan jokaisen uimarin tasoa ja tavoitteita vastaavat harjoitusryhmät. Tarkka harjoitusten alkamisajankohta tiedotetaan erikseen sen jälkeen kun ryhmät on muodostettu. Arvioitu aloitusajankohta on elokuun loppupuolella. Lomakkeeseen pääsee seuraavasta linkistä:

Ilmoittautuminen syksyn 2022 ja kevään 2023 harjoituksiin

Harrasteryhmät, eli tekniikkaralli-, vesiralli ja alkeisryhmät, harjoittelevat kerran viikossa lauantaisin ja kilparyhmät 2-6 kertaa viikossa. Masters-uimarit harjoittelevat 1-4 kertaa viikossa. Harjoitusryhmää voidaan vaihtaa kauden aikana uimarin taitotason ja kehittymisen mukaan. Varsinkin ensimmäisten viikkojen aikana katsomme valmentajien kanssa, että uimarit ovat oikean tasoisissa ryhmissä. Tälle vuotta on tarkoitus myös perustaa esikilparyhmä vapaauintitaidon omaaville noin 8-10 vuotiaille. Ryhmien kuvaukset löytyvät täältä.

Vesipetolisenssit tilataan seuran puolesta harrastajille. Lisenssi on samalla vakuutus.

Kilpauimareiden tulee hankkia itse kilpailulisenssi suomisport.fi-palvelusta. Lisenssien myynti alkanee elokuussa. Nuorille uimareille hankittava lisenssi on "Nuorten lisenssi". Lisenssi tulee hankkia heti kauden alussa. Tapahtumakalenteriin tullaan lisäämään alustavat kilpailut, joihin tulemme seurasta osallistumaan.

Alkeisryhmäläiset tulee saattaa altaalle asti ja myös noutaa altaalta harjoituksen jälkeen. Emme kuitenkaan toivo, että vanhemmat jäävät altaan puolelle, muuten kuin poikkeustapauksissa. Tämä on normaali käytäntö useissa harrastuksissa, koska pääsääntöisesti tämä helpottaa pienten lasten osallistumista ryhmän toimintaan. Erityistapaukset sovitaan erikseen.

Mukavaa kesän jatkoa!
Juha Antila,
jaoston puheenjohtaja