Joulunajan harjoitukset
UintiJulkaistu: 13.12.2023 19.17

Joulunajan harjoitukset

Joulu lähestyy ja on aika jäädä ansaitulle joulutauolle lauantaiaamuharjoitusten osalta

Lauantaina 16.12 pidetään vuoden 2023 viimeiset lauantaiharjoitukset klo 9-12 ryhmille. Ryhmien päätteeksi on tarjolla lapsille pillimehua ja jotain pientä suuhunpantavaa. Myös vanhemmille on kahvia tarjolla. Pienenä erikoisuutena näytämme kilpauintinäytöksen vanhempien kilpauimareiden toimesta jokaisen tunnin alussa. Näytöksen jälkeen kaikki halukkaat uimataitoiset voivat uida leikkimielisen 25m vapaauintikilpailun, jossa startti tapahtuu samalla tavalla kuin oikeissa uintikilpailuissa. Otamme myös kaikille uimareille 25m ajan. Vanhemmat voivat tulla seuraamaan uintinäytöstä uimahallin puolelle.

Kevätkausi aloitetaan klo 9-12 lauantairyhmien osalta koulujen alettua 13.1. Ellei toisin ole sovittu, ryhmät pysyvät samoina ja erillistä ilmoittautumista ei syys-kevätkauden vaihtuessa tarvitse tehdä. Jos teillä on jo nyt tiedossa, että uimari ei jatka seuraavalle kaudelle, ilmoitattehan siitä pikaisesti, jotta paikkoja voidaan vapauttaa jonossa oleville. Oletusarvoisesti lapset siis jatkavat vanhoissa ryhmissä.

Ilmoitus laitetaan sekä Juhalle että Ninalle sähköpostitse osoitteisiin juha.antila(ät)iki.fi ja nina.riihioja(ät)gmail.com.

Kilpauimareiden ja Mastersien ratavuorot jatkuvat myös välipäivinä uimahallin aukioloaikojen puitteissa kausisuunnitelman mukaisesti.

Mukavaa joulunodotusta!
t. Uintijaoston valmentajat