Virkiän Kilparyhmä vahvistui uusilla urheilijoilla
SuunnistusJulkaistu: 26.12.2022 16.00

Virkiän Kilparyhmä vahvistui uusilla urheilijoilla

Virkiän kilparyhmä vahvistui kaudelle 2023 useammalla uudella urheilijalla.

Uusista nuorista Juuso Koski teki jo viime kaudella vakuuttavia suorituksia Virkiä-paidassa Virkiän ja YK-V:n nuorisosopimuksen ansiosta ja Kokkolasta siirtyvät Liina Hyyppä, Selma Määttälä, Matleena Ketola ja Patricia Biskop vahvistavat entisestään Virkiän laajaa ja kovatasoista nuorisokaartia ja nuorten naisten ryhmää.

Kysyimme urheilijoilta joulun kynnyksellä muutamia kysymyksiä. Tervetuloa Virkiään Juuso, Liina, Matleena, Selma ja Patricia!

  • Kuka olet ja mistä tulet?
  • Päädyin Virkiään, koska...
  • Ensi kaudelta odotan...
  • Jouluna maistuu...


- Olen Juuso Koski, 14-v. Ylistarosta. Tulin Virkiään parempien harjoitusmahdollisuuksien ja viestijoukkueiden takia. Suunnistuksen lisäksi harrastan maastopyöräilyä ja hiihtoa. Ensi kaudelta odotan hyviä kilpailuja, Nuorten Jukolaa sekä muita isompia viestejä. Jouluna maistuu melkeinpä kaikki jouluruoka.


- Olen Liina Hyyppä, ikää 18 v. ja ensi kaudella D20. Virkiään päädyin, koska tiesin että Virkiässä on paljon nuoria ja kuulin että Virkiässä on paljon leirejä ja muuta toimintaa. Ensi kaudelta odotan hyviä kisasuorituksia, toivottavasti onnistumisia, kehitystä erityisesti suunnistustaidossa seka mukavia leirejä ja viestejä uudessa seurassa. Jouluna maistuu erityisesti suklaa.


- Olen Matleena Ketola Kokkolasta. Halusin siirtyä Virkiään, koska parhaat kaverini Iines ja Nanna suunnistavat siellä. Lisäksi haluan panostaa enemmän suunnistukseen ja Virkiässä siihen on hyvät mahdollisuudet. Harrastan suunnistuksen lisäksi jalkapalloa KPV:n B-tytöissä. Odotan ensi kaudelta sitä, että saisin kehitettyä suunnistustaitoa paremmaksi sekä sujuvammaksi. Jouluna maistuu kinkku ja karkki.


- Olen Selma Määttälä ja päädyin Virkiään kavereiden kautta. Suunnistuksen lisäksi tykkään käydä hiihtämässä. Ensi kaudelta odotan viestejä ja jouluna maistuu joulutortut.


- Olen Patricia Biskop. Siirryin Virkiään, kun muitakin kavereita siirtyi. Suunnistuksen lisäksi harrastan salibandya ja ensi kaudelta odotan kisoja. Jouluna maistuu piparit.