Joulu ja vuodenvaihde lähestyy
Julkaistu: 06.12.2022 11.20

Joulu ja vuodenvaihde lähestyy

Joulu lähestyy ja pian on tiedossa syyskauden viimeiset lauantaiharjoitukset. Pitkästä aikaa on saatu vietyä lävitse normaali harjoituskausi ilman koronakauden sulkuja.

Lauantaina 17.12 pidetään vuoden 2022 viimeiset lauantaiharjoitukset klo 9-12 ryhmille. Ryhmien päätteeksi on tarjolla lapsille pillimehua ja jotain pientä suuhunpantavaa. Vanhempien kilpureiden vuoden viimeiset ohjatut harjoitukset pidetään vastaavasti 17.12 klo 14 Simpsiön kuntoportailla.

Kevätkausi aloitetaan klo 9-12 lauantairyhmien osalta koulujen alettua 14.1. Ellei toisin ole sovittu, ryhmät pysyvät samoina ja erillistä ilmoittautumista ei syys-kevätkauden vaihtuessa tarvitse tehdä. Jos teillä on jo nyt tiedossa, että uimari ei jatka seuraavalle kaudelle, ilmoitattehan siitä pikaisesti, jotta paikkoja voidaan vapauttaa jonossa oleville. Oletusarvoisesti lapset siis jatkavat vanhoissa ryhmissä.

Ilmoitus laitetaan sekä Juhalle että Ninalle sähköpostitse osoitteisiin juha.antila(ät)iki.fi ja nina.riihioja(ät)gmail.com.

Kilpauimareiden ja Mastersien ratavuorot jatkuvat myös välipäivinä uimahallin aukioloaikojen puitteissa, joten kannattaa käydä itsenäisesti muutaman kerran viikossa altaassa, vaikka ohjatut harjoitukset ovatkin tauolla. Kilpauimareiden ohjatut harjoitukset alkavat heti uuden vuoden jälkeen 2.1 maanantaina.

Mukavaa joulunodotusta!
t. Juha & Nina