Killisen ja Kivimäen EM-urakka ohi!
YleisurheiluJulkaistu: 10.07.2021 18.28

Killisen ja Kivimäen EM-urakka ohi!

Virkiän ja Suomen edustajat Sara Killinen ja Anniina Kivimäki ovat saaneet päätökseen urakkansa alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuissa Tallinnassa.

Sara Killinen heitti moukaria torstain karsinnassa 59,63 ja sijoittui viidenneksitoista. Killisen kolmas arvokisaedustus päättyi kuitenkin karsintaan, kun kahdestoista eli viimeinen finaaliin päässyt oli Tanskan Jepsen tuloksella 60,73. Näin Killinen päätti pitkän, jo tammikuussa Yhdysvalloissa alkaneen kilpailukautensa. Killinen saa kilpailla samoissa nuorten U23 arvokisoissa vielä kahden vuoden päästä, kun kilpailut järjestetään meillä Suomessa, Espoossa.

Toinen Virkiäläisistä, Anniina Kivimäki käveli yhdeksänneksi naisten 20km kilpakävelyssä. Kivimäki on tyytyväinen suoritukseensa olosuhteet ja alkukauden haasteet huomioiden, vaikka aika 1.43,33 jää viitisen minuuttia hänen ennätyksestään ja EM-pistesija jäi vain sekuntien päähän. Kilpailu käytiin kovassa helteessä ja kilpailupaikalla mitattu kosteusprosentti oli haastavan korkea. Yhdeksäs sija oli Kivimäen paras arvokisasijoitus ja kaikkiaan kolmas arvokilpailu Suomen maajoukkueen vaatteissa. Kilpailun voitti Turkin Meryem Bekmez ajalla 1.33,08.