Valtteri Louko tuplamestariksi
YleisurheiluJulkaistu: 27.08.2023 16.31

Valtteri Louko voitti sunnuntaina 22-sarjan 200m uudella ennätyksellään 21,09. Ero toiseksi tulleeseen Tampereen Pyrinnön Jaakko Linnukseen venähti miltei puoleen sekuntiin. Valtteri otti näin toisen mestaruutensa eilisen 100m:n mestaruuden lisäksi. 200m:n ennätysaika nousee Suomen tämän vuoden miesten tilastossa sijalle seitsemän.

Oskari Käpyaho loikki 22-sarjan kolmiloikassa viidenneksi tuloksella 13.72. N19 200m:n alkuerissä Viivi Louko juoksi ennätyksensä 26,64. Aika riitti kokonaisvertailussa 35 osallistujan joukossa sijalle 18.

Eri ikäluokkien nuorten SM-kisoista Virkiän urheilijat saivat yhteensä kolme kultaa, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia sekä tukun pistesijoja ja omia ennätyksiä. Onnittelut kaikille!