Heta Veikkola mestaruuteen Tampereella
YleisurheiluJulkaistu: 25.08.2023 21.26

Heta Veikkola otti odotetusti Suomen mestaruuden Tampereella alkaneissa alle 19- ja 22-vuotiaiden kisoissa. 5000m:n kävelyssä voittoajaksi tuli 23.06,90 ja muut mitalistit Maria Antola ja Venla-Nora Nirkkonen jäivät reilun minuutin päähän.

Inka-Maria Ylitalo juoksi ennätyksensä 14,41 N19 -sarjan 100m:n aidoissa ja sijoittui hienosti loppukilpailun neljänneksi. Entinen ennätys koheni puolisen sekuntia.

Juho Kallio pyyhälsi nyös omaan ennätykseensä M19 -sarjan 110m:n aidoissa ja sijoittui finaalissa viidenneksi. Uusi ennätysaika 14,87 on Juhon ensimmäinen 15 sekunnin alitus tällä matkalla. Juho ehätti hypätä pituuden loppukilpailuun karsintojen kuudenneksi parhaalla tuloksella 6,49. Loppukilpailu lauantaina.

Kisat jatkuvat sunnuntaihin saakka ja mukana on kaikkiaan kahdeksan Virkiän urheilijaa. Perjantaina päästiin hyvään alkuun!