Nuorten SM-halleista kolme hopeista mitalia
YleisurheiluJulkaistu: 27.02.2023 11.51

Linnea Hirvelä nappasi kaksi hopeista mitalia nuorten SM-halleista. N17 -sarjan 60m:n aidoissa hopeaa tuli ennätysajalla 8.55 ja sileällä ennätys kirjataan nyt luvuin 7.70.

Teemu Pihlajamäki juoksi myös oman ennätyksensä M22 -sarjan 800m:llä ja otti hopeaa. Uusi ennätysaika on 1.57,38. Vanha ennätys parani reilut kaksi sekuntia ja kahden minuutin rajan alitus oli Teemun ensimmäinen hallissa.

Muista Virkiän urheilijoista Juho Kallio oli hyvässä vauhdissa M19 60m:n aidoissa sijoittuen hienosti neljänneksi uudella ennätysajallaan 8.48 ja oli viides pituudessa tuloksella 665, joka sekin on Juhon uusi oma ennätys. Inka-Maria Ylitalo oli N19 200m:n seitsemäs alittaen ensimmäistä kertaa 26 sekunnin rajan ajalla 25,98. 60 metrillä tulokseksi tuli tällä kertaa kirjainyhdistelmä DQ. Sama kohtalo oli myös Anni Takamaalla N19 800m:llä. Viivi Louko oli 200m:llä sijalla 20 ajalla 27,47 ja 60m:n alkuerissä ennätysaika 8.10 ei aivan riittänyt välieräpaikkaan.

Hallissa SM-tasolla kilpaillaan seuraavan kerran jo ensi viikonvaihteessa Kuortaneella, jossa käydään ottelujen SM-kisat. Virkiän urheilijoista mukana ovat M19 -sarjan Juho Kallio, N19 -sarjan Inka-Maria Ylitalo ja T15 -sarjassa kilpailevat Angelina Heinäheimo ja Janika Långsjö. Onnea kisoihin!