Virkiän kilparyhmän kausi-info 2023
Julkaistu: 31.10.2022 10.00

Virkiän kilparyhmän kausi-info 2023

Lapuan Virkiän kilparyhmä

Virkiän kilparyhmä on aikuisten sekä 12-20-vuotiaiden kilpasuunnistajien valmennusryhmä, jonka toimintaa toteutetaan SM-menestyksen ja huippusuunnistuksen lähtökohdista ollen samalla avointa kaikille H/D12-21 -sarjoissa kilpaileville.

Edustusjoukkueet ovat mukana kaikissa tärkeissä kansallisissa ja kansainvälisissä seuraviesteissä ja tavoittelevat entistä parempaa menestystä. Suunta Huipulle -seurana Lapuan Virkiän tavoitteena on tarjota urheilijoille mahdollisuudet kehittyä aina huipputasolle saakka.

Olemme mukana Suunnistusliiton Suunta Huipulle -seuraverkostossa ja teemme yhteistyötä muiden seurojen kanssa, kuukausittaisista alueellisista harjoituksista ja testitapahtumista muiden SuHu-seurojen kanssa yhteisiin leireihin.

Kauden 2022 kohokohtia

Kaudella 2022 kilparyhmän urheilijat suunnistivat 3 SM-mitalia (1 viestistä) sekä 17 SM-plakettia ollen samalla aikuisten ja nuorten R1-sarjojen osalta SM-tilaston 11. ja Pohjanmaan alueen ykkösseura. Kauteen mahtui monia huippuhetkiä, mm. Jukola-joukkueen nousu seurahistorian toiseksi parhaaseen sijoitukseen (23.), Nuorten Jukola -joukkueen suoritukset viestin kärkipaikalla, edustukset nuorten arvokisoissa ja suoritukset SM-kila

Kauteen 2023 toimivaksi havaitulla reseptillä

Klikkaa alta avataksesi kausi-infon.