Jussi-Pekka Tanskanen Lapuan Virkiän pelinjohtajaksi
Julkaistu: 01.10.2020 00.00

Jussi-Pekka Tanskanen Lapuan Virkiän pelinjohtajaksi

Jussi-Pekka Tanskanen Lapuan Virkiän pelinjohtajaksi

Lapuan Virkiä naisten Superpesis-joukkueen pelinjohtajaksi on palkattu Jussi-Pekka Tanskanen.

Tanskanen on solminut seuran kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

- Fiilis on innostunut sekä päättäväinen, mutta samalla myös nöyrä. Tiedossa on, että edessä on paljon töitä, Tanskanen korostaa.

Aiempina kausina muun muassa Porin Pesäkarhujen ykköspesis- sekä B-tyttöjoukkueen pelinjohtajana ollut, sekä Joensuun Mailan valmennustiimiin kuulunut Tanskanen toimi kevääseen saakka Kempeleen Kirin miesten Superpesis-joukkueen pelinjohtajana. 25-vuotias valmentaja jäi pois pestistä seuran kanssa yhteisymmärryksessä koronaepidemian käynnistyessä.

- Välikesä on tarjonnut mahdollisuuden seurata pesäpalloa vähän erilaisesta näkökulmasta. Olen päässyt valmistautumaan tehtävään huolellisesti ja tietynlainen punainen lanka asioista mitä haluan lähteä kehittämään, on tiedossa, Tanskanen kertoo.

Sotkamolaislähtöinen Tanskanen muuttaa lokakuun aikana Lapualle.

- Olen heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien ollut vaikuttunut Virkiän ammattimaisista toimintatavoista sekä suunnitelmista. Kaikesta näkee, että kyseessä on kärkiseura, jonka tavoitteet ovat kunnianhimoisia. Odotankin jo malttamattomana työskentelyn aloittamista joukkueen kanssa.

Virkiä tiedottaa pelaajasopimuksistaan ensi viikolla.

- Joukkueesta on tulossa jälleen

kilpailukykyinen sekä menestyksennälkäinen ryhmä. Taistelu pelipaikoista ja rooleista on tärkeää, ja se vie varmasti toimintaa eteenpäin kokonaisuudessaan, Tanskanen painottaa.