Loppukirillä piste VPV:ltä
Julkaistu: 09.08.2021 17.04

Lauantain ottelu Vaasan Pallo-Veikkoja vastaan tarjosi hyvää jalkapalloviihdettä alusta loppuun asti. Ensimmäinen puolituntinen oli tasaista peliä ja hyökkäyksiä oli molempiin suuntiin. Vaarallisia paikkoja ei kuitenkaan ollut ennen kuin 30 minuutin kohdalla VPV pääsi keskittämään oikealta laidalta läpi kotijoukkueen puolustuksen ja Jeremias Ketonen vasemmalla laidalla siirsi vieraat johtoon. 37 minuutin kohdalla Virkiän Nico Rajala loukkaantui ja Elias Kulmala tuli kentälle. Virkiällä oli lopussa vielä pari hyökkäystä, mutta maalinteosta vastasi VPV:n Miro Roukus, kun lisäaikaa oli pelattu jo pari minuuttia. Pelillisesti suurin ero oli maalinteon tehokkuudessa, mutta lukemat olivat tauolla vieraille jo 0–2.

Toinen puoliaika alkoi vieraiden komennossa. 49 minuutin kohdalla VPV:n Pietari Ketonen teki päivän komeimman maalin kaukaa vasemmalta laidalta takakulmaan. Tämän jälkeen Virkiä sai hyökkäyspelin kulkemaan, kun vastustaja keskittyi turvallisen johdon suojelemiseen kahdeksan pelaajan alakerralla. Kohdistuslaukauksia tarvittiin kuitenkin toistakymmentä ennen kuin ottelussa lopussa Antti Julin aloitti Virkiän loppukirin ajassa 87’. 1–3 maalissa oli mukana koko hyökkäysosasto, sillä ennen Julinin paikkaa pallo ehti kiertää Elias Kulmalan, Aleksi Pöntisen ja Oskari Kosken kautta. Lisäaikaa oli pelattu minuutti, kun Julinille pelattiin pitkä pallo ja kapteeni pelasi tyylikkäästi maalivahdin pois pelistä ja laittoi pallon varmasti maaliin, 2-3. Kiri jatkui ja ajassa 90+4 Virkiä loi sivurajan jälkeen hässäkän, jonka päätteeksi pallo oli taas VPV:n maalissa ja tilanne tasan 3–3. Ottelun lopussa VPV:llä oli vielä vapari boxin nurkalta. Virkiän maalilla Onni Pelkkikangas torjui ensimmäisen yrityksen ja toinen torjunta meni yli päätyrajasta, mutta tuomarin kello tuli täyteen ja kulmaa ei enää annettu ja pisteet jaettiin. Otteluisäntä Eezy-henkilöstöpalvelut palkitsi pahraana pelaajana VPV:ltä numeron 30 Pietari Ketonen ja Virkiältä numeron 27 Antti Takalan.