Norrvalla antoi oppitunnin tasaisessa ottelussa
Julkaistu: 27.06.2021 22.55

Ottelun ensimmäiset parikymmentä minuuttia oli tasaista vääntöä, ennen kuin Norrvalla sai vapaapotkun jälkeen vaarallisen yrityksen, jonka Onni Pelkkikangas Virkiän maalilla torjui. Seuraavaa syöttökuviota Virkiän puolustus ei enää kestänyt vaan kotijoukkue siirtyi 1–0 johtoon Sam Karlssonin viimeistellessä. Maalia seurasi muutaman minuutin painostus Virkiän päässä, jonka päätteeksi Virkiä pääsi hyökkäämään ja 24 minuutin kohdalla Elias Kulmalan veto suuntautui alakulmaan, mutta Norrvallan maalivahti torjui. Pari minuuttia myöhemmin Oskari Koski näytti voimahyökkääjän merkkejä entistä Gambian maajoukkuepelaajaa Yankuba Ceesayta kohtaan Norrvallan maalin edustalla, seurauksena oli tällä kertaa puhuttelu ja vapaapotku vastustajalle. Seuraavasta tilanteesta Virkiä tasoitti lukemiin 1–1, kun Nico Rajala nousi vasenta laitaa, haki hyvä paikan keskeltä ja laukoi hienon maalin. Tässä vaiheessa peliä oli pelattu 28 minuuttia. Tämän jälkeen peli oli tasaista aivan puoliajan loppuun saakka, kunnes Virkiälle tuli parin minuutin synkkä hetki. 44 minuutilla Norrvalla syötteli maalintekoon nigerialaisen Jasper Uwaegbulamin, jolla on melkein 100 ottelua kokemusta myös Viron liigasta. Heti perään Virkiällä oli oma paikkansa maalintekoon, jonka seurauksena oli vastahyökkäys. Sen katkaisemiseksi Topias Mäki joutui ottamaan keltaisen kortin, kun pelattiin jo lisäaikaa. Norrvalla ehtii kuitenkin vielä uudelleen maalintekoon, kun Sam Karlsson tekee illan toisen maalinsa ajassa 45+2 ja tauolle siirrytään lukemissa 3–1.

Toisella puoliajalla painetta oli vuorotellen molempiin suuntiin, mutta Virkiän maalilla Onni Pelkkikangas piti maalinsa puhtaana Norrvallan ajoittain vaarallisista tilanteista huolimatta. 69 minuutilla Oskari Koskea rikottiin rangaistusalueella ja tilanteesta tuomittiin pilkku. Norrvallan maalivahti onnistui kuitenkin torjumaan Topias Mäen sijoituksen. Lopussa Virkiä yritti vielä hakea tasoitusta kahdella kärjellä, mutta maaleja ei enää nähty ja vaihtojen lisäksi tärkein tilastomerkintä oli Antti Takalan keltainen kortti ajassa 52.

Juhannuksen jälkeen on vuorossa kahden kotiottelun viikko, kun keskiviikkona klo 18.00 Virkiä kohtaa Kolmosessa FC Kiiston ja lauantaina klo 17.30 on vuorossa Regions Cupin ottelu Nelosessa pelaavaa FC Korsholmia vastaan.