Tero Viinamäki pelinjohtajaksi ja Janette Lepistölle jatkosopimus
Julkaistu: 19.10.2021 14.26

Tero Viinamäki pelinjohtajaksi ja Janette Lepistölle jatkosopimus

????Viinamäki Virkiän pelinjohtajaksi, Janetelle jatkosopimus! ????

Lapuan Virkiä Superpesis on solminut kauden 2022 kattavan pelinjohtajasopimuksen Tero Viinamäen, 34, kanssa. Viuhkaan tarttuva Viinamäki on seuralle tuttu valmentaja. Kausilla 2011 ja 2012 joukkueen fysiikkavalmentajana, sekä kaudella 2017 kakkospelinjohtajana toiminut Viinamäki oli mukana Virkiän valmennustiimissä myös viime kesänä katsomovalmentajan ominaisuudessa.

Lapualla perheineen asuva Viinamäki odottaa vesi kielellä harjoituskauden alkua uuden joukkueensa kanssa.

- Tartun Virkiän viuhkaan loistavilla fiiliksillä. Viime kesän mukanaolo sytytti palon palata takaisin kentille. Joukkue sekä seura ovat ennestään tuttuja, joten se helpottaa luonnollisesti starttia, omalla pelaajaurallaan yli 300 ottelua Superpesistä pelannut Viinamäki kertoo.

Siviilityössään Kuortaneen Urheiluopistossa yritysvalmennuspäällikkönä toimiva Viinamäki näkee joukkueessa paljon potentiaalia.

- Viime vuodet ovat jättäneet niin seuralle kuin pelaajille paljon nälkää, ja on ollut ilo huomata kuinka motivoituneita ihmiset tässä ympärillä ovat. Se on hyvä lähtökohta talvikauteen ja uuteen juttuun.

Lapuan Virkiä tiedottaa samassa yhteydessä tehneensä jatkosopimuksen lyöjäjokeri Janette Lepistön, 25, kanssa. Superpesiksessä yli 600 juoksua lyönyt Lepistö on Virkiän oma kasvatti ja hän on edustanut seuraa koko pelaajauransa.

- Tässä joukkueessa on iso potentiaali, vaikka viime vuodet ovat päättyneetkin pettymykseen. Haluan olla mukana näkemässä, mihin meistä vielä on, kun kaikki palaset saadaan loksahtamaan paikoilleen. Valmennuskuvioihin tulee muutoksia ja vaihtelu tuo myös pelaajan näkökulmasta aina uudenlaista motivaatiota, Lepistö kertoo.

- Janette on ollut jo pitkään tämän joukkueen tukipilareita ja olemme luonnollisesti iloisia, että saamme nauttia oman kasvatin pelaamisesta myös jatkossa. Tämä sopimus on varmasti erittäin iloinen ja odotettu uutinen kaikille Virkiä-faneille ja tälle yhteisölle, Virkiän yhdyshenkilö Timo Kankaanpää kertoo.

Lapuan Virkiän sopimustilanne 19.10.2021

Kaisa Peräaho (2023+optio 2024)

Juulia Kuoppala (2023)

Emma Hudd (2023)

Anni Heikkilä (2023)

Iina Lehtinen (2022)

Emma Kiviniemi (2022)

Riina Kerola (2022)

Emmi Laine (2022)

Janette Lepistö (2022)

Kaisaleena Rautakorpi (2022)

Eveliina Lämsä (2022)

Inka Ronkainen (2022)

1.PJ Tero Viinamäki (2022)

Ryhmä täydentyy vielä kuudella nuorella haastajapelaajalla.