Arvonnan Säännöt
F-TytötJulkaistu: 03.07.2021 11.02

Arvonnan Säännöt

LAPUAN VIRKIÄN F- JA E-TYTTÖJEN JÄRJESTÄMÄN KESÄKONSERTIN SOME-ARVONNAN SÄÄNNÖT

 1. Arvonnan järjestäjänä toimii Lapuan Virkiä r.y. (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
 2. Arvontaan voi osallistua Facebook-julkaisussa ilmoitettuna aikana Lapuan Virkiän junioripesiksen Facebook-sivulla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole tapahtuman järjestelyvastuussa olevilla henkilöillä eikä heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan ja tapahtuman järjestelyjen kanssa.
 3. Arvontaan osallistutaan Facebook-julkaisussa ilmoitetulla tavalla (esim. kommentoimalla) Lapuan Virkiän junioripesiksen Facebook-sivulla. Arvontapostaukseen voi jättää useamman kommentin, mutta samalta käyttäjältä huomioidaan vain yksi kommentti.
 4. Osallistuneiden kesken arvotaan kaksi 20 euron arvoista pääsylippua Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa Lapualla 23.7.2021 järjestettävään Kesäkonserttiin. Palkinto arvotaan keskiviikkona 22.7.2021 osallistumisajan sulkeuduttua kaikkien osallistumisajan sisällä osallistuneiden kesken. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnon noudosta tai toimittamisesta sovitaan erikseen (toimitus vain Suomeen).
 5. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookissa vastaamalla voittajan jättämään kommenttiin. Lisäksi arvonnan järjestäjä pyytää voittajaa vielä olemaan yhteydessä yksityisviestillä, jossa pyydetään toimittamaan voittajan yhteystiedot palkinnon toimittamisesta sopimista varten. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille, vaan niitä käytetään ainoastaan palkinnon lähettämistä varten.
 6. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvonnan osallistumisen yhteydessä.
 7. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 8. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 9. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.
 10. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 11. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin, tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.
Joukkueen uusimmat uutiset