Virkiä - AC Oulu
JalkapalloJulkaistu: 15.04.2024 21.57

Virkiä - AC Oulu

Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelupäivä on nyt sovittu. Virkiä kohtaa AC Oulun ensi viikon tiistaina 16.4. Liuhtarin uudenkarhealla tekonurmella klo 18.00! Panoksena on pääsy Suomen Cupin neljännelle kierrokselle.

Kyseessä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen miesten tasolla. Virkiä tosin isännöi kesällä 2021 AC Oulun ja OLSin yhteistä juniorijoukkuetta P17 Ykkösessä. Edustusjoukkueen pelatessa Kakkosta kausilla 2016, 2009 ja 2006 oululaisjoukkeista tuli tutuiksi muun muassa Hercules, OPa, OPS ja OLS. Muuten kohtaamista Oulun ja Lapuan välillä miesten sarjoissa saa hakea kauempaa. Korkeimman sarjatason joukkueen kohtaamista virallisessa ottelussa saakin Virkiän historiasta etsiä. (Muistaako joku paremmin? 😄) Tulossa on siis historiallinen matsi Liuhtarissa!

Kannattaa siis suunnata ensi tiistaina Liuhtariin! Liput 10€, eläkeläiset ja opiskelijat 5€ ja alle 15v ilmaiseksi! Niin, ja kioski palvelee luonnollisesti. 🍬☕️ Lämpimästi tervetuloa kaikille!

Ps.

Jos lipun hinta tuntuu yhdestä pelistä liian suolaiselta, niin kausikortilla 20€ pääset tämän pelin lisäksi kaikkiin kymmeneen Nelosen kotiotteluun! Kausikortteja voit ostaa edustusjoukkueen pelaajilta, taustaryhmäläisiltä, ottelutapahtumista tai vaikka laittamalla yksityisviestiä somekanavissamme.