Ilmoittautu mukaan Playmakers-ohjelmaan!
JalkapalloJulkaistu: 28.04.2022 13.07

Ilmoittautu mukaan Playmakers-ohjelmaan!

Ilmoittautuminen Playmakers-ohjelmaan on nyt auki! 🤩 lmoittautumiseen tästä 👉⚽️https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1FAIpQLSfd88Z5OseKKYGvSkHWbIIeOw_WCmTqo7Dprv97zgeKZahmjg/formResponse?pli=1

OSALLISTUMISEN HINTA ON 30€/osallistuja. Tällä hinnalla saat yhteensä 8 ohjattua erittäin matalan kynnyksen harjoituskertaa jalkapallon parissa kevään ja kesän aikana!

Ensimmäinen kokoontuminen järjestetään Lapuan Nuorisotalolla KESKIVIIKKONA 11.5. KLO 17.00-18.00.

Mikä on Playmakers?

Lapuan Virkiä on mukana tämän vuoden Playmakers-ohjelmassa. Disneyn ja UEFA:n yhteistyössä tehty Playmakers on suunnattu joukkuetoiminnan ulkopuolella oleville 5-8-vuotiaille tytöille. Tavoitteena on tarjota lapsille ensiaskeleet jalkapallon parissa. Ohjelma käynnistyy keväällä yli 40 paikkakunnalla.

Playmakers-harjoituksia järjestetään keväällä ja syksyllä ja niissä seikkaillaan tuttujen Disney-tarinoiden ohjaamana. Seura voi valita harjoitusten teemaksi joko Frozen, tai Ihmeperhe animaatioelokuvien rungon. Harjoituksissa kehitetään liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja monipuolisesti koulutettujen valmentajien ohjaamana. Tarkoituksena on luoda turvallinen ja kannustava ilmapiiri, jossa opitaan paljon uutta sekä innostutaan omista ja kaverin onnistumisista. Palloliiton tavoitteena on kasvattaa UEFA Playmakers-ohjelman avulla naisten ja tyttöjen osallisuutta jalkapallossa.

Lisätietoja voit kysyä rohkeasti some-kanavissamme tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen virkiajalkapallo@gmail.com