Virkiän joukkue Pohjola Seuracupin toiseen osakilpailuun 10.8.
Julkaistu: 03.08.2021 16.42

Virkiän joukkue Pohjola Seuracupin toiseen osakilpailuun 10.8.

Valtakunnallisen Pohjola Seuracupin toinen osakilpailu Etelä-Pohjanmaalla käydään tiistaina 10.8. Ilmajoella. Tässä jutussa Virkiän alustava joukkue kilpailuun. Seuracupissa pisteitä voi tuoda vain yksi urheilija kustakin lajista. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että saisimme mahdollisimman moneen lajiin osallistujan eikä joukkueeseen jäisi "aukkoja". Tämän vuoksi toivomme urheilijoilta joustavuutta osallistua myös vieraampiin lajeihin tai vanhempien sarjaan. Jos Pohjola Seuracup konseptina on vielä vieras, voit lukea siitä tarkemmin tämän jutun lopusta.

Kilpailuun lähdetään joukkueena bussilla. Jokaiselle joukkueen jäsenelle on varattu paikka bussista, ja lisäksi mukaan mahtuu huoltajia. Ilmoitathan tästä varmistuksen yhteydessä, jotta osataan laskea kaikille paikat bussista. Bussi lähtee urheilutalolta klo 16.00.

Varmistathan osallistumisesi (kyllä/ei) viimeistään sunnuntaina 8.8. nella.tuuri@gmail.com tai 040-801 4061. Muistathan kertoa myös, mikäli mukana tulee huoltajia. Ilmoita myös, jos nimesi puuttuu joukkueesta, mutta haluaisit lähteä mukaan (tai jos olet ehdottomasti väärässä lajissa) - kaikki halukkaat ovat tervetulleita! Lähdetään mahdollisimman isolla ja iskukykyisellä joukkueella matkaan!

T/P 11
150m: Juuso Suokko, Serafiina Heinäheimo
60m aidat: Anna Koski, Samu Hietala,
Korkeus: Fanny Heinäheimo, Eetu Kangas,
Kuula: Taisto Ulvinen, Joona Suokko, Saana Kangas

1000m kävely: Fanny Heinäheimo

4x600m: Eetu, Anna, Samu, Fanny

T/P 13

200m: Helmi Hietala, Neea Hakala, Topi Keskinen
60m aidat: Janika Långsjö, Pinja Niemistö
Seiväs: Enni Ala-Fossi, Venni Kankaanpää
Kuula: Aino Jäätteenmäki, Toivo Ulvinen

1000m kävely: Enni Ala-Fossi

4x600m: Topi, Enni, Toivo, Janika, (varalla Helmi)

T/P 15
300m: Mirva Näykki
80m aidat/100m aidat: Angelina Heinäheimo
3-loikka: Alisa Takamaa
Moukari: Emmi Koski

T/P 17
800m: Anni Takamaa
Pituus: Juho Kallio, Inka-Maria Ylitalo, Taru Killinen, Tytti Vilpakka, Sofia Mattila
Keihäs: Viivi Louko


Mikä ihmeen Pohjola Seuracup?

Pohjola Seuracup on yleisurheiluseurojen joukkuekilpailu, jossa 11–17-vuotiaat nuoret kilpailevat ikäluokittain eri yleisurheilulajeissa. Kesän aikana kilpaillaan kaksi piirikilpailua, joissa seurat saavat pisteitä yksilösuorituksista. Syyskuussa järjestetään Seuracupin finaalit asukasluvun mukaisesti kolmessa eri sarjassa sekä Superfinaaliin 7 koko valtakunnassa eniten pisteitä saanutta seuraa (+ järjestäjä). Valtakunnallinen yleisurheilun Pohjola Seuracup järjestetään vuonna 2021 jo 24. kerran.