Lapuan mies- ja naisjoukkueet maakuntaviestin kakkossijoille, nuoret kolmansia
Julkaistu: 04.09.2021 20.00

Lapuan mies- ja naisjoukkueet maakuntaviestin kakkossijoille, nuoret kolmansia

E-P:n maakuntaviesti suunnistettiin Kauhavan Alahärmässä. Viestipäivän avanneessa alle 12-vuotiaiden Nuoristoviestissä Lapua-1 suunnisti parhaana tiukan kilvan kolmanneksi, kun taas Lapuan naiset ja miehet ylsivät aikuisten viesteissä kakkossijoille.



Lapua-1 suunnisti Nuorisoviestin kolmanneksi joukkueella Iivari Honkanen, Samu Hietala ja Sanni Sippola.

Naisissa Peppi Sikkilä toi Lapuan ykkösenä vaihtoon ja samoin ensimmäisenä maalileimasimelle kiri miesten aloitusosuudella Teemu Pihlajamäki. Kahdella seuraavalla osuudella sijoitukset vaihtelivat ja ensin maaliin ehtineessä naisten viestissä Lapuan ykkönen oli maalissa toinen, reilun minuutin Kurikkaa jäljessä.


Naisissa Lapuan ykkönen oli maalissa toinen. Joukkue vasemmalta Nanna Nivukoski, Emmi Hietala, Lotta Nivukoski ja Peppi Sikkilä.

Lapuan miehet suunnistivat väliosuuksissa kolmantena ja ankkuriosuudella luottoankkuri Juha Luoma nosti joukkueen kakkoseksi. Aikuisten yhteiskilpailun voittoon naisten ja miesten hopeasijat eivät aivan riittäneet, kun naisissa 3 minuuttia Lapualle jäänyt Vaasa pääsi miehissä saman verran kärjessä ankkuriosuudelle ja Fredric Portin toi vaasalaiset sekä miesten että yhteiskilpailun voittoon.


Lapua-1:ssä juoksivat Teemu PIhlajamäki, Lauri Oja, Risto Pihlajamäki, Juho Kangas, Juha Luoma sekä kuvasta puuttuva Ville Sivén.

Eniten joukkueita keräsi toista vuotta järjestetty nuorisoviesti, missä matkaan lähti 24 joukkuetta. Nuorissa Lapuan kakkos- ja kolmosjoukkueet leimasivat onnistuneesti sijoille 12 ja 18. Miehissä Lapua-2 juoksi viestin rennosti maaliin 2-osuuden leiman puututtua ja naisissa Lapua-2 oli puolestaan yhdeksäs, kaiken kaikkiaan 14-naisjoukkueen viestissä.

Tulokset
http://www.saunalahti.fi/~arpuroah/maakunta2021/lo...