Virkiä mukaan UEFA:n ja Disneyn Playmakers-ohjelmaan!
Julkaistu: 19.03.2022 11.02

Virkiä mukaan UEFA:n ja Disneyn Playmakers-ohjelmaan!

Lapuan Virkiä on mukana tämän vuoden Playmakers-ohjelmassa. Disneyn ja UEFA:n yhteistyössä tehty Playmakers on suunnattu joukkuetoiminnan ulkopuolella oleville 5-8-vuotiaille tytöille. Tavoitteena on tarjota lapsille ensiaskeleet jalkapallon parissa. Ohjelma käynnistyy keväällä yli 40 paikkakunnalla.
Playmakers-harjoituksia järjestetään keväällä ja syksyllä ja niissä seikkaillaan tuttujen Disney-tarinoiden ohjaamana. Seura voi valita harjoitusten teemaksi joko Frozen, tai Ihmeperhe animaatioelokuvien rungon. Harjoituksissa kehitetään liikunnallisia ja sosiaalisia taitoja monipuolisesti koulutettujen valmentajien ohjaamana. Tarkoituksena on luoda turvallinen ja kannustava ilmapiiri, jossa opitaan paljon uutta sekä innostutaan omista ja kaverin onnistumisista. Palloliiton tavoitteena on kasvattaa UEFA Playmakers-ohjelman avulla naisten ja tyttöjen osallisuutta jalkapallossa.

Lisätietoa aloituksesta tulossa! Seuraathan Virkiä jalkapalloa SoMessa (IG: virkiajalkapallo, FB: Lapuan Virkiä jalkapallo)

Lisätietoja voit kysyä osoitteesta virkiajalkapallo@gmail.com!