Ennakko IK Myran – Virkiä 16.7.2021 klo 19.00, Alavetelin urheilukenttä
Julkaistu: 16.07.2021 09.29

Ennakko IK Myran – Virkiä 16.7.2021 klo 19.00, Alavetelin urheilukenttä

Seuraavassa Kolmosen ottelussa Virkiä lähtee Alaveteliin IK Myranin vieraaksi. Kotijoukkue juhlii tänä vuonna seuran 100-vuotisjuhlia ja juhlan kunniaksi edustusjoukkue nousi viime syksynä Kolmoseen. Aiemmin joukkue on totuttu näkemään Nelosessa ja yleensä sarjataulukon kärkipäässä. Tämän vuoden Kolmosessa IK Myranilla on takana viisi ottelua, joista on kasassa kolme pistettä 2–1 voitolla Sporting Kristinasta. Kauden ensimmäisessä ottelussa FC Kiisto voitti 5–1, mutta sen jälkeen pelit ovat olleet tiukempia. Kotiavauksessa KPV Akatemiaa vastaan tuli tappio 0–1 ja vieraissa SIF vei voiton 3–1 ja VPV 2-1.

IK Myranin viidessä ensimmäisessä pelissä on ehtinyt pelata 22 pelaajaa, joista 15 on pelannut vähintään neljä ottelua. Joukkue koostuu pääasiassa jo pitkään seurassa pelanneista pelaajista ja jonkin verran on pelaajia tullut myös lähialueelta, pääosin Kokkolasta. Viime kauden jälkeen muutamia vahvistuksia on tullut erityisesti KPV Akatemiasta. Tämä kauden maalitykki on ollut 33-vuotias Olli Nylund kahdella maalilla. Viime kausilla Nylund on totuttu näkemään toisessa päässä kenttää GBK:n ja aiemmin VIFK:n maalivahtina Kakkosessa.

Ottelun vähemmän pelannut Virkiä on kerännyt neljä pistettä, joten tuleva taistelu on molemmille joukkueille varsinainen kuuden pisteen peli syksyn yläloppusarjaan pääsyä ajatellen. Kesälomat ja armeijakomennukset muuttavat tässä vaiheessa kautta joukkueiden voimasuhteita, joten mielenkiintoinen ottelu on tulossa.