Markki-sprinttiä Kortesjärvellä
Julkaistu: 01.08.2020 00.00

Kortesjärven Järvi-Veikot järjesti Markki-sprintin 29.7. ja paikalla oli reilut 100 sprintin ystävää. Ennen kisaa kova sadekuuro pyyhkäisi yli kisa-alueena toimineen Kortesjärven keskustan, mutta kilpailijoiden iloksi voimakkain ropina vaimeni hiukan ennen startteja.

Ratojen alkumatka oli juoksuvoittoista ja selkeitä rastivälejä, mutta keski- ja loppuosalle tiiviimmin rakennuksia sisältänyt alue tarjosi jo muutamia hyviä rastivälejä. Miesten ja naisten sarjojen voittoihin suunnistivat Virkiän Mikko Pajukangas ja Emmi Hietala. Päivän kakkoset Falkenin Sören Jansson ja Kirkkonummen Lynxin Sanni Norrbacka jäivät molemmat voittajista tasan 50 sekuntia.

Virkiäläistytöt pitivät kiirettä myös 14- ja 18-sarjoissa, kun 14-sarjassa Sini Hietala ja Lotta Nivukoski ottivat kaksoisvoiton ja Peppi Sikkilä suunnisti voittoon 18-sarjassa, oman 16-sarjan jäätyä vaille osallistujia. 12-sarjassa virkiän tytöt suunnistivat Iines Sikkilän johdolla sijoille 2-4 ja myös Mari Kalliolahti-Oja suunnisti kakkoseksi D45-sarjassa.