Lukkarilasta Pisko-Areena!

28.03.2018

Uuden tiedotteen teks

Lukkarilan pesäpallostadionista Pisko-Areena

Lapuan Virkiä Superpesis ja Lapuan Piristeel Oy tiivistävät yhteistyötään

Pitkäaikainen yhteistyö Lapuan Virkiän Superpesisjoukkueen sekä Piristeel Oy:n välillä syvenee entisestään ja samalla historian lehdet havisevat, kun Lukkarilan pesäpallostadionin nimeksi tulee Pisko-Areena.  

Piristeelin Pisko-tuotemerkin mukaan nimetty stadion remontoitiin ja katettiin kokonaisuudessaan viime kesänä. Myös rakenteilla olleet pukukopit ovat valmistuneet ja puitteet uudella Pisko-Areenalla tulevat olemaan ensi kesänä valtakunnan huippuluokkaa.

Pisko-Areena on yksi Virkiä-Pesiksen ja Piristeelin monitasoisen sekä monivuotisen yhteistyön muodoista ja Areenan nimi tulee näkymään Areenan sisä- ja ulkopuolella ja muussa viestinnässä. Kumppanuuteen kuuluu myös työhyvinvointiin sekä organisaatioiden väliseen yhteistoimintaan liittyviä kokonaisuuksia.

- Piristeel on paikallisesti sekä valtakunnallisesti vahva alansa markkinajohtaja. Yritys haluaa olla alansa paras ja kehittyä jatkuvasti nojaten vahvaan joukkuepeliin sekä yhdessä tekemiseen. Näihin arvoihin on myös meidän helppo samaistua. Haluammekin kiittää Piristeelia rohkeasta ja innovatiivisesta tavasta olla mukana Suomen suosituimman naisjoukkueurheilun parissa, kertoo Virkiän markkinointivastaava Timo Kankaanpää.

- Jatkuva kehittyminen ja korkea laatu kaikessa tekemisessä ja tuotteissa ovat tärkeitä periaatteita menestyksemme takana. Tässä yhteistyössä on mukava olla vetämässä köyttä samalla puolella ja samoin arvoin, yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, linjaa Piristeelin markkinointijohtaja Jaakko Piri.

ti