Kammi-Rahnasto mielii lopputurnaukseen

08.02.2018

Lapuan Virkiän Superpesisnaisten lukkariksi paluun kolmen vuoden tauon jälkeen tehnyt Jenna Kammi-Rahnasto odottaa tulevaa viikonloppua malttamattomana. Virkiä pelaa sunnuntaina kotihallissaan Patruunassa alkuturnaksen, josta voittaja etenee maaliskuussa Tampereella pelattavaan SM-hallifinaaliin. Lapualaisten vastustajiksi pyhänä saapuvat pohjoisen joukkueet Kempele ja Oulu.

- Lopputurnaus ja sitä kautta tulevat kovat pelit ovat ilman muuta tavoitteena. Itsellänikin on muutaman vuoden tauko siitä, kun olen viimeksi päässyt lopputurnauksessa pelaamaan. Lisäksi haluamme luonnollisesti harjoitella ja tuoda peliimme niitä juttuja, joita olemme asettaneet teemoiksi, Kammi-Rahnasto kertoo.

Virkiä avasi harjoituskauden tammikuun lopussa pelaamalla voitokkaat ottelut Lappajärveä ja Jyväskylää vastaan. Niiden perustella joukkue lähtee luottavaisin mielin sunnuntain kamppailuihin. Pelit turnauksessa pelataan 3+3 -muotoisina.

- Ensimmäiset pelit antoivat vähän suuntaa ja varmuutta tasosta missä mennnään. Saimme itseluottamusta siitä, että olemme oikealla tiellä. Olemme tehneet alkutalven erittäin lujasti töitä, joten on mukava saada siitä vähän palkintoa myös tuloksen muodossa. Toivottavasti sama trendi jatkuu sunnuntaina. On upeaa, että pelissä on taas astetta enemmän panosta. Toivottavasti saamme heti aamun avauspelistä lähtien paljon kannustajia tueksemme, Kammi-Rahnasto päättää.