Huippuottelu perjantaina!

25.05.2018

Naisten Superpesiksen viime kauden mestari Manse PP saapuu perjantaina Lukkarilan Pisko-Areenalle. Tappioitta kautensa aloittaneet tamperelaiset tulevatkin olemaan Virkiälle kova kanto kaskessa. Lapualaiset kokivat viime viikolla kauden ensimmäisen tappionsa Porille, joten Virkiällä on pelissä tavoitteena palata takaisin voittojen tielle.

- On upeaa päästä pelaamaan taas kotikentälle ja tällaiseen huippumatsiin. Tavoitteenamme on päästä henkisesti ja pelillisesti huipputasollemme, ja uskon sen riittävän perjantaina hyvään tulokseen.

Viime kaudella yllätysmestariksi kivunnut Manse lähtee kauteen lähes samalla kokoonpanolla. Alajärveläislähtöisen pelinjohtaja Jarkko Pokelan ryhmä koki kuitenkin talvikaudella useita loukkaantumisia, eikä ole vielä näyttänyt todellista iskukykyään. Varmaa kuitenkin on, että hyvästä ulkopelistään tunnettu joukkue ei myy nahkaansa perjantaina halvalla.

Tamperelaisten riveistä löytyy useita lapualaisyleisölle tuttuja pelaajia. Henna Peltokangas pelasi Virkiän riveissä kaksi vuotta, Kirsi Ala-Lipasti on tuttu Seinäjoen Maila-Jusseista ja sarjan kokeneimpiin pelaajiin kuuluva Nina Taipale jatkaa edelleen pitkään uraansa.

Perjantaina Lapualla on siis luvassa todellista naispesisherkkua. Ottelua odotetaan myös Virkiän riveissä vesi kielellä. Uudistetulle Pisko-Areenalle on luvassa huikea pesisilta.

- Perjantai-ilta ja odotettavissa on hieno keli. Uskon, että kotiyleisömme on jälleen hienosti takanamme ja joukkueet pistävät parastaan. Tervetuloa vaan katsomoon, sillä tunnelmaa varmasti riittää tässä kärkiottelussa, pelinjohtaja Niskanen toivottaa.