Kauden avausvoitto.....

KF-10 - Virkiä 2-5  (1-4)

Myöhemmin lisäää....

 

 

 

Kausi alkoi tappiolla….

Virkiä – TP-47 (0-0) 0-2

Naisten kausi alkoi koti tappiolla kauden avausottelussa. Vierailija TP-47 vei kolme sarjapistettä mukanaan. Sarjanousija iski toisella jaksolla maalit rangaistuspotkusta, sekä upean yksilösuorituksen jälkeen lukemiksi 0-2.

Vaikka Virkiä pääsikin luomaan ensimmäisen täysosuman, sitä ei hyväksytty, vaikka se oli vierailijoiden oma maali, niin se vihellettiin paitsioksi. Virkiän toisen maalitilanteen tekoon päässyt Oona Jaatinen kaadettiin läpiajossa. Tilanteessa päätuomarina toiminut Jonna Niemelä ei nähnyt virhettä, mutta hetkeä myöhemmin samankaltaisen tilanteen päätteeksi päätuomari vihelsi rangaistuspotkun vierailijoille.

Toisen jakson loppupuolella Virkiä pääsi myllyttämään ja sai luotua useita maalintekotilanteita. Harmi vaan että torniolais-naiset saivat siivottua pelivälineen pois joka kerta aivan maaliviivan tuntumasta.

Virkiän valmentaja Seppo Saranpää harmitteli tapahtunutta, mutta totesi että joukkue pelasi kuitenkin tasapainoisen ottelun. Joukkue on muuttunut viimekaudesta melkoisesti ja sen kokoon saattamiseksi on vain tehtävä vielä töitä. Meillä oli tosi useita maalintekopaikkoja, vaikka voittoon asti. Viimeistely maalinedustalla jäi hieman ontumaan.