Seuraohjelma

seuraohjelma.fi

Suomen Palloliitto on valmistellut yhdessä piirien ja seurojen kanssa kokonaisvaltaista seuraohjelmaa vuoden 2013 aikana. 

"Seuratyö palkitsee"

Seuraohjelman avainasiat on koottu omalle verkkosivulleen osoitteeseen seuraohjelma.fi. Sivusto tarjoaa kootusti parhaita toimintamalleja seuratyön eri osa-alueille, johtamisesta vapaaehtoistehtäviin. Seuratoiminnalle elintärkeiden vapaaehtoisten rekrytointi on yksi ohjelman keskeisistä teemoista.

 

- Olemme keränneet saman osoitteen alle paitsi käytännön asioita ja ohjeita, myös asiakaslupauksemme ”Seuratyö palkitsee”. Tällä teemalla pyrimme lisäämään vapaaehtoisten toimijoiden määrää jakamaan työtaakkaa ja lisäämään yhteisöllisyyttä jalkapalloperheessä, Palloliiton varapuheenjohtaja Harri Talonen kertoo.

 

Palloliiton strategian päätavoitteet ovat seurojen tukeminen ja pelaajakehitys. Seuraohjelman sateenvarjon alla päätavoitteet kohtaavat.

 

- Seuraohjelman tarkoituksena on tukea suomalaista seuratyötä, jossa urheilu ja hallinto ovat hyvässä vuorovaikutuksessa keskenään ja molemmat hyvässä kunnossa.